Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ambasador Igara

Sven-Göran Eriksson u Splitu na Sportskim igrama mladih

sportske igre mladih (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/10
16.07.2012.
u 11:45

Prekaljeni švedski nogometni trener došao je na završnicu 16. po redu Sportskih igara mladih.

Prva djeca počela su pristizati na ovogodišnju završnicu 16. po redu Sportskih igara mladih, a u Split, gdje se završnica održava, stigao je i ambasador Igara Sven-Göran Eriksson. Iskusni švedski nogometni stručnjak došao je podržati projekt, a nazočio je i potpisivanju ugovora između organizatora Sportskih igara mladih i Hrvatskih željeznica kojim je omogućen besplatan prijevoz za svih 4000 sudionika završnice.

– Vrlo sam ponosan na ulogu ambasadora ovako velikog projekta, drugi put sam u Splitu. Nevjerojatno je vidjeti toliko mladih kako se bave sportom – istaknuo je Eriksson za Dalmacijanews.

- HŽ Putnički prijevoz ponosno podupire Sportske igre mladih od 2002. godine zbog toga što ta manifestacija promovira sportske i humanističke vrijednosti života kroz slogan ''Živimo život bez droge jer droga uzima život'' - istaknuo je predsjednik uprave HŽ Putnički promet Damir Grgić prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora za 2012. godinu te dodao kako su  jako sretni što će ove godine prevesti četiri tisuće djece i mladih na završna natjecanja u Split.

Predsjednik organizacijskog odbora Sportskih igara mladih Zdravko Marić istaknuo je kako je zbog ovogodišnje promjene sustava natjecanja po kojoj svi pobjednici županijskih natjecanja idu izravno na finale u Split, suradnja sa HŽ Putničkim prijevozom nešto bez čega se jednostavno ne bi moglo.

Svečanom činu potpisivanja prisustvovao je i ambasador Sportskih Igara mladih, legendarni nogometni trener Sven-Göran Eriksson koji je tom prigodom još jednom pružio potporu toj najvećoj sportskoj amaterskoj manifestaciji u Europi.

Prvih 450 finalista u pojedinačnim sportovima iz cijele Hrvatske jutros je doputovalo na Glavni željeznički kolodvor u Splitu, a završna natjecanja ovogodišnjih Sportskih igara mladih potrajat će sve do 30. kolovoza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije