Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voli suđenje

Sutkinja Jelena: S lakoćom cijepala sam i drva

'17.04.2012., Zagreb - Utakmica kosarkaske lige za prvaka izmedju KK Zagreb i KK Zabok odigrana je u dvorani Trnsko. Jelena Tomic. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
'Davor Puklavec/PIXSELL'
19.04.2012.
u 11:14

- Ne osvrćem se kada mi s tribina muškarci viču \"sudac nema pišu\"

Još samo nekoliko ispita ostalo je 31-godišnjoj Jeleni Tomić da postane diplomirana kriminalistica. No, ta simpatična crnka već devet godina gotovo svaki drugi tjedan \"polaže ispite\" pred domaćom košarkaškom publikom. Jelena je, naime, košarkaška sutkinja pa se, u muškom svijetu, često mora boriti s predrasudama.

- Čujem kojekakva dobacivanja, ali se ne osvrćem. Bude i onoga \"sudac nema pišu\", ha-ha... Najvažnije mi je da me kolege suci dobro prihvaćaju.

Čak joj i džentlmenski izlaze u susret.

- Ako imamo samo jednu svlačionicu i jedan tuš, daju prednost meni. Nekad se i dogovorimo o redoslijedu ako se nekomu žuri - kaže Jelena koja već drugu sezonu sudi košarkašima u prvoj ligi.

>> Cijeli tekst čitajte i tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije