Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mesari' iz Canelasa

Suspendiran na četiri godine i pet mjeseci nakon što je udario suca

nogometni sudac
ilustracija
02.05.2017.
u 18:42

Goncalves je prvo suca primio za vrat, spustio mu glavu, a potom ga koljenom udario u glavu

Portugalski nogometaš Marco Goncalves (34) suspendiran je na četiri godine i pet mjeseci nakon što je za vrijeme utakmice četvrte portugalske lige koljenom u glavu udario suca i slomio mu nos.

Napadač Cabelasa, kluba iz predgrađa Porta, je za vrijeme utakmice protiv Rio Tinta udario suca nakon što je dobio crveni karton. 

Goncalves je prvo suca primio za vrat, spustio mu glavu, a potom ga koljenom udario u glavu. Nesretni sudac je završio u nock-downu nakon čega je utakmica prekinuta.

Goncalves, koji je od ranije poznat po svojoj grubosti, je zaradio četiri godine zbog udaranja, dodatna tri mjeseca zbog vrijeđanja suca, a još dva mjeseca zbog udaranja suparničkog igrača.

Zanimljivo, Canelas je ove sezone dobio 12 od 13 utakmica na svom travnjaku bez borbe jer se suparnici nisu usudili zaigrati protiv 'mesara iz Canelasa," kako ih zovu suparnici. Radije plate 750 eura kazne zbog nedolaska.

 

 

 

Komentara 1

MI
mingo@
22:11 02.05.2017.

Gledaj poštenja. Nije li Ademi dobil 4 godine zbog navodnog dopinga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije