Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO POTVRDA?

Stožer najavio: HNL navijači mogu opet na tribine, ali uz jedan uvjet

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
10.06.2021.
u 11:14

Bit će lijepo vidjeti barem neki kapacitet tribina popunjen nakon gotovo cijele sezone odigrane pred praznim tribinama i u potpunoj sablaznoj tišini

Ravnateljica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije Željka Karin priznala je da se u Nacionalnom stožeru razgovara o otvaranju tribina za gledatelje HNL-a. 

- Ako se povoljna situacija održi do srpnja, nacionalnom stožeru predložit ćemo otvaranje stadiona barem u dijelu njihova kapaciteta, i to za osobe koje su cijepljene - rekla je za tportal Karin.

Podsjetimo, iako su mjere u nekim slučajevima popustile, tribine su i dalje zatvorene, iako je to, zapravo, otvoren prostor. No, ovime su u nacionalnom stožeru ipak potvrdili da su navijači na tribinama realna opcija.

Ipak, naravno da postoji 'caka', a to je - cijepljenje. Nova sezona kreće 16. srpnja, a cijepljenje s čekanjem dobivanja Covid propusnice traje oko pet tjedana pa sve to navijači trebaju uzeti u obzir. 

U svakom slučaju, bit će lijepo vidjeti barem neki kapacitet tribina popunjen nakon gotovo cijele sezone odigrane pred praznim tribinama i u potpunoj sablaznoj tišini.

19.01.2021., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 06. kolo, GNK Dinamo - HNK Rijeka. Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 3

DO
DOMOBRAN
23:16 10.06.2021.

Evo odmah se idemo cijepit,treba li još šta da bi se ušlo u arene?

KL
Klokan
22:13 10.06.2021.

Eto. Sezonske ulaznice imamo godinama očito sada ne ćemo više na tekme. Šteta.

NN
novo nenormalni
13:41 10.06.2021.

očekujemo velike gužve na utakmicama i rekordnu zaradu od ulaznica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije