Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borja Lőpez

Stoper Barcelone stigao u Hajduk: Jedva čekam nove izazove

Borja Lopez
Hajduk.hr
30.06.2017.
u 10:57

Uzeo je dres s brojem 3 jer mu je, kako je rekao - sretan.

Španjolski stoper Borja Lőpez će biti novo pojačanje Hajduka. Priključio se momčadi Joana Carrilla na pripremama na Mariborskom Pohorju. Dvadesetrogodišnji obrambeni igrač u Hajduk je došao iz španjolske Barcelone

- Zadovoljan sam što sam došao u Hajduk i što sam okrenuo novu stranicu svoje nogometne karijere. Vjerujem da ću se vrlo brzo prilagoditi momčadi i jedva čekam prve izazove. Sada je na meni da počnem trenirati i da se što prije spremim za početak nove sezone - poručio je novi igrač bijelih koji je uzeo dres s brojem 3 jer mu je, kako je rekao - sretan.

Lopez je rođen u Gijonu gdje je počeo karijeru kao igrač Sportinga, a bio je španjolski U-18, U-19 i U-20 reprezentativac. Kao 19-godišnjak je potpisao za Monaco, odakle je išao na posudbe u Rayo Vallecano, Deportivo i portugalski klub Arouca. U prošloj sezoni je nosio dres Barcelone B gdje je upisao ukupno 29 nastupa i postigao dva gola.

Komentara 9

DH
dalibor.hren
11:32 30.06.2017.

Stoper Barcelone koji za Barcelonu nije odigrao niti jednu utakmicu!?

Avatar zagorac2
zagorac2
11:13 30.06.2017.

stoper Barcelone ha ha ha stvarno humor

ZE
ZemljaJeRavna
11:44 30.06.2017.

Jure Terzić se nije snašao, valjda će Borna ipak nešto i odigrati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije