Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljev govor

Što li mu je šapnuo, zaboga? Pogledajte Lovrenovu reakciju nakon razgovora s Kloppom

Jürgen Klopp i Dejan Lovren
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
30.10.2019.
u 12:59

Nije Klopp samo fenomenalan taktičar, čovjek od strategije koji crta ''tamo neke'' akcije po ploči, već je u njemu i jako mnogo smisla za motivaciju

Njemački strateg Jürgen Klopp vratio je Liverpool na sam vrh Europe, a ove će sezone pokušati ispuniti i snove nekoliko generacija štovatelja kultnog crvenog dresa.

Kao što to već znate, Redsi nikada u povijesti nisu osvojili Premier ligu te navijače tog kluba ništa na ovome svijetu ne zanima toliko kao taj dosad nedosanjani san.

Zasad sve ide prema planu, Liverpool u deset dosadašnjih utakmica iza sebe ima čak devet pobjeda i remi, no unatoč impresivnom ulasku u sezonu, ne da se Manchester City, aktualni prvak. 

U ovom trenutku zaostaje samo šest bodova, što je razlika koju je u stanju nadoknaditi u trenutku ako Redse uhvati na krivoj nozi. 

A nažalost po momčad s Anfielda, u ponedjeljak je objavljeno da branič Joel Matip neće moći nastupati čak šest tjedana zbog ozljede koljena, što po svemu sudeći znači da će njegovu ulogu u sljedećem razdoblju preuzeti Dejan Lovren.

Hrvatski reprezentativac u zadnjih desetak mjeseci uglavnom je imao status rezerve, a ljetos se naveliko govorilo i o tome da je na pragu odlaska iz grada The Beatlesa.

Umjesto Matipa zaigrao je i u nedjeljnom derbiju protiv Tottenhama (2:1 pobjeda Liverpoola), a svjestan da Hrvatu treba doza lijepih riječi u svrhu ohrabrenja, Klopp je po svršetku tog ogleda Lovrenu šapnuo nekoliko rečenica nakon kojih je nekadašnji igrač Dinama izgledao kao da je u stanju glavom probijati zidove ako se to od njega zatraži.

I, doista, nije Klopp samo fenomenalan taktičar, čovjek od strategije koji crta ''tamo neke'' akcije po ploči, već je u njemu i jako puno smisla za motivaciju.

Uostalom, vidi se to i na travnjaku, Liverpoolovi igrači iz utakmice u utakmicu daju maksimum i u pravilu bespogovorno odrađuju svaku zadaću. Stoga neće Pepu Guardioli biti lako obraniti naslov, ali pustimo sad tu temu. Daleko je još svibanj...

Komentara 11

KA
kajinx
13:36 30.10.2019.

Bravo Lovren!

KE
kentie
14:08 30.10.2019.

slažem se da Liverpool nije nikad osvojio Premiership ali samo kao format natjecanja za prvaka Ingleške. Prije Premiershipa, Liverpool je bio 23 puta prvak Ingleške otkad je svijeta i engleskog nogometa....naime, nakon neizdržljivog huliganizma i terorizma divljih navijača u najelitnijem klupskom natjecanju Engleske, došlo je do totalnog zaokreta i reforme engleskog elitnog nogometa. Osnivanjem i formiranjem Premiershipa kao elitnog engleskog klupskog nogometa, stvoren je svojevrsni pandan NBA košarci...a dotadašnji First Division FA, postao je svojevrsna Druga liga Premiershipa di prvak, doprvak pa i treći iz Divizije ide u PRemiership sljedeće sezone...tako su u engleskom nogometu pomireni vatra i led: naime Premiership nije pod ingerencijom Football Asociationa (FA) ali je u korespodenciji sa Savezom....što se vidi iz dinamike natjecanja po ligama.....

PR
prajdali100
13:23 30.10.2019.

Ove godine Liverpool igra fenomenalno.Za razliku od prošle godine i sreća ga mazi.Pitanje je do kada?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije