Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševljen Malešovom akcijom

Štimac: Ta će hobotnica naposljetku dovesti do Maksimira

'07.04.2011., Zagreb, Sheraton - Skupstina HNS-a u hotelu Sheraton.Zdravko Mamic i Zeljko Siric. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
10.12.2011.
u 20:51

- Ja sam još prošle godine govorio, ali nitko me nije htio slušati - upozorava Štimac.

Igor Štimac imao je svoju borbu s HNS-om, Širić je bio jedan od ključnih “igrača” kada nije izabran za predsjednika Saveza. Oduševljen je Malešovom akcijom.

- Ja sam govorio lani i nisu me htjeli slušati. Neka sada govore organi gonjenja, to su sve kraci jedne hobotnice, a mora puknuti i glava i njen najduži krak, onaj iz Maksimira - rekao je Štimac.

Komentara 28

JA
JackRussell
21:02 10.12.2011.

Bez brige Štico, svi znamo čiji je krak hobotnice najdulji...platit ćeš i ti, sa suradnju sa Sinovčiće, za muljaže s emisijom Volim nogomet, za muljaže s Ligom 16 koju si donio uz brdo kuvertu ispod stola...bez brige Štico, doći ćeš i ti na red.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
21:02 10.12.2011.

Hoće sigurno i do Maksimira jer su tamo oprani i peru se i danas milijuni državnog i gradskog novca. . Ali moglo bi se nešto iznači i kod g. Štimca, tako da bih na njegovom mjestu mudro šutio barem neko vrijeme.

VI
ViP1612
21:01 10.12.2011.

Tko o čemu? - Igor o poštenju!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije