Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Štimac je malo podgrijao vatru: Baš ću sada Vulića pozvati na kavu

Igor Štimac i Zoran Vulić
Foto: Facebook/Igor Štimac/Goran Štancl/Pixsell
09.09.2018.
u 16:04

Zoran Vulić je danas ponovno sjeo na klupu momčadi s Poljuda, a poznato je kako je veliki prijatelj Igora Štimca

Prije nekoliko dana netko je Hajdukovom predsjedniku Jasminu Huljaju pokazao fotografije na kojima su Željko Kopić i Igor Štimac.

Nakon toga je Huljaj uručio otkaz Kopiću. Tada još uvijek kao Hajdukov trener, Kopić se da ga je Štimac samo pozvao na kavu. 

>> Pogledajte razgovor s fotoreporterom kojem su vatreni promijenili život

Zoran Vulić je danas ponovno sjeo na klupu momčadi s Poljuda, a poznato je kako je veliki prijatelj Igora Štimca.

A Štimac je na svom Facebooku objavio fotografiju s novim trenerom Hajduka. Sada će biti jako zanimljivo kako će reagirati uprava bijelih i hoće li Vulić koji samo što je stavio potpis na ugovor dobiti otkaz zbog kave sa Štimcem?

Ključne riječi

Komentara 25

OV
Ovozemaljski
16:18 09.09.2018.

Znači Zoran Vulić više ne smije slušati Grdovića i reči da je Hrvat!😄😁🤣😆🙃

UM
umnjak
17:07 09.09.2018.

Grdovic ne smije pjevati, Zdravko Reic pisati, Igor Stimac pricati o Hajduku, "sreca" da su Coce, Oliver, Smoje otisli.... jer tu je Rilov i orjunasko- narkomanska bagra. Sta ti ucinise Hajduce moj!

MA
Marsijanac
16:32 09.09.2018.

Marko Futacs: jednom je kleknuo u svlačionici Hajduka i obratio se nebesima: “Bože kad ću više otići iz ovog smrdljivog kluba?” Zdravko Reic SD; “Bilo je doslovno mizernih, pa i sramotnih dana „bijelih“, kao na primjer kad su morali kupovatiti bodove, lažirati utakmice kako bi se održali u prvoligaškom društvu (1963/64.).” Denis Kuljiš:”Državotvorni Hajduk i onaj splitski, mafijaški, mi idu na živce. Upropastili su klub, na Mamića poslali ubojice. Nevjerojatna je stvar da to nije istraženo, kao ni ona svastika, a ni sve drugo a Split živi u strahu od Torcide!”

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije