Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAŠ PEH

Stela šokirala Podravku pa zbog ozljede neće biti s "kraljicama šoka"

05.10.2021.
u 09:33

– U odnosu na Europsko prvenstvo, ostali smo bez tri igračice: Marijete Vidak, Josipe Mamić i Kristine Prkačin.

Kraljice šoka, ženska rukometna reprezentacija Hrvatske, danas se okuplja u Zagrebu odakle će krenuti za Rijeku gdje će u četvrtak igrati utakmicu kvalifikacija za plasman na Europsko prvenstvo 2022. godine. Prvi suparnik u skupini nam je Ukrajina, a 10. listopada igramo u gostima kod Češke.

– U odnosu na Europsko prvenstvo, ostali smo bez tri igračice: Marijete Vidak, Josipe Mamić i Kristine Prkačin. U sastavu je Ivana Dežić na mjestu desne vanjske i Ines Lisjak kao dodatna pivotkinja. Naša je sreća da se sve cure međusobno dobro znaju, a s obzirom na kakvoću vremena, to je jako bitno. Također, jako je važno da sva prvenstva u kojima cure igraju, traju, tako da cure dolaze u dobroj formi. Čekaju nas dvije jako teške utakmice. Ukrajina, po svemu sudeći, skuplja sve najiskusnije što ima iz europskih liga. Češka ima sjajnu generaciju. Na prošlom Europskom prvenstvu bile su u jako teškoj skupini i uglavnom gubile pogodak ili dva. Tako da svaki pogodak u Zlinu će nam igrati jako važnu ulogu u raspletu ove skupine. O Francuskoj, vjerujem, treba trošiti riječi. Ukratko, Hrvatska mora biti u najboljem izdanju ako želi biti jedna od dvije reprezentacije iz skupine koje idu dalje – rekao je izbornik Nenad Šoštarić.

U derbiju domaće lige, u kojem je Lokomotiva šokirala i pobijedila Podravka Vegetu u Koprivnici (25:17), ozlijedila se Stela Posavec.

– Ne vjerujem da će Stela igrati protiv Ukrajine, ali će ići s nama na pripreme – istaknuo je Šoštarić koji će na srednjem vanjskom imati Blažević, Milosavljević i Milosavljević, a po potrebi mogu igrati L. Kalaus i Krsnik. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije