Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVOKACIJE ILI?

Srpski mediji bijesni na 'hrvatske i ukrajinske nacionalste'! Poslušajte što su skandirali

Marš hrvatskih i ukrajinskih navijača u Lavovu
Foto: Screenshot/YouTube
1/3
07.06.2019.
u 20:06

Ukrajinski i hrvatski navijači organizirali su zajednički marš ulicama Lavova. Nekoliko desetaka maskiranih navijača hodalo je s transparentom 'Zajedno vratimo dostojanstvo Europi'

Srbija u 2. kolu skupine B kvalifikacija za Europsko prvenstvo igra protiv Ukrajine u Lavovu. Utakmica počinje u 20:45 sati, a napetost raste na ulicama ukrajinskog grada i prije početka susreta. 

Ukrajinski i hrvatski navijači organizirali su zajednički marš ulicama Lavova. Nekoliko desetaka maskiranih navijača hodalo je s transparentom "Zajedno vratimo dostojanstvo Europi", a uzvikivali su i parole na ukrajinskom.

'Putine marš iz Ukrajine' i 'Ukrajinci i Hrvati braća zauvijek' skandirali su navijači.

Takve scene uznemirile su medije u Srbiji koji pišu kako se u Lavovu okupljaju 'hrvatski i ukrajinski nacionalisti'

>>> Pogledajte što je izbornik Dalić rekao nakon prijateljske utakmice vatrenih u Omišu

Ključne riječi

Komentara 42

VE
velist
22:38 07.06.2019.

Kako mediji dampaju marginalne teme. S jedne strane su kao protiv nacionalizma, a s druge strane to im je jedna od najdražih tema te istu stalno uzdižu iz pepela. Znam da to 'privlači' klikove, a 'klikovi' privlače sponzore koji masno plaćaju, a kad je lova u pitanju licemjerje i negativizam su čak i poželjni, dapače. Ruku na srce, to već postaje pomalo naporno, čak i neozbiljno, ali ozbiljno neozbiljno.

Avatar Mi sami
Mi sami
22:20 07.06.2019.

Ukrajima: srbija = 5:0 hahahaha

ME
Menjik
21:48 07.06.2019.

2:0 za ukrajince bome, ne izgleda dobro za susjede. jel u ukrajini olujno vrijeme?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije