Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNO VAM MLADENCI

Sjajni mladi hrvatski sportaš oženio najljepšu kajakašicu Srbije, srećom su obasjali Slavonski Brod

Antun Novaković i Milica Starović
Foto: https://www.instagram.com/starovicmilica
19.07.2020.
u 16:38

Potvrda lijepe vijesti stigla je putem objave na njezinu profilu na Instagramu

Antun Novaković (23) i Novosađanka Milica Starović (32) uplovili su upravo u Slavonskom Brodu u bračne vode.

Potvrda lijepe vijesti stigla je putem objave na njezinu profilu na Instagramu u nedjelju prijepodne, a najljepša kajakašica Srbije ispod fotografije je napisala: "Novakovići".

Podsjetimo, Antun je u juniorskoj kajakaškoj konkurenciji bio europski prvak i svjetski viceprvak, a njihova se ljubav rodila kada je 2017. počeo trenirati sa srpskom reprezentacijom budući da mu je omogućila bolje uvjete.

– Počeli smo se družiti i provoditi sve više vremena zajedno kada je Antun počeo s nama trenirati i odlaziti na pripreme. Malo-pomalo postajali smo svjesni da si u mnogočemu odgovaramo, tako se dogodila ljubav – rekla je prošlog kolovoza Milica.

Lani su se preselili u Slavonski Brod, a razlika u godinama nikad im nije predstavljala baš nikakav problem. Antun je 26. svibnja napunio 23 godine, a Milica točno tjedan dana prije 32. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤵👰 Novakovići 💙

A post shared by Milica Starovic (@starovicmilica) on

Komentara 30

DU
Deleted user
17:50 19.07.2020.

Kaj je tu vijest? Da se netko oženio ili da je ona Srpkinja koja se udaje za Hrvata?ili ja to vijest za antifa lobotomičare koji svršavaju na bratstvo i jedinstvo

IV
ivanjoksimovic
18:02 19.07.2020.

Nije razlika u godinama sad, al videćemo za 15 godina. I ja sam sebzabavljao kao klinac i sa 15 godina starijim, ali sam na kraju pženio 8 godina mlađu.

Avatar WoodySheriff
WoodySheriff
18:34 19.07.2020.

Da nije oženio srpkinju, ovo ne bi bila vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije