Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umro i otac

Srce nije izdržalo od tuge, nova tragedija zavila u crno obitelj Sala

Horacio Sala
26.04.2019.
u 14:25

Podsjetimo Horaciov je sin život izgubio u siječnju leteći iz Nantesa prema Cardiffu iznad kanala La Manche

Otac Emilijana Sale, Horacio (58), preminuo je od srčanoga udara u svom domu u argentinskom gradu Progreso samo tri mjeseca nakon što je njegov sin tragično nastradao u zrakoplovnoj nesreći.

Podsjetimo Horaciov je sin život izgubio u siječnju leteći iz Nantesa prema Cardiffu iznad kanala La Manche gdje je zrakoplov nestao. Emilianovo je tijelo pronađeno nekoliko tjedna kasnije, a njegova je smrt potresla cijeli svijet.

Francuski prvoligaš Nantes odao mu je nezaboravnu počast na prvenstvenoj utakmici.

- Ne mogu vjerovati. Ovo je san. Noćna mora. Očajan sam - govorio je slomljeni Horacio nakon smrti sina koju nikako mogao prihvatiti. Emiliana je opisivao kao poniznog dečka iz maloga grada koji se uvijek borio za ono što je imao. 

Smrt bivšeg vozača kamiona potvrdio je i lokalni političar Julio Muller koji je za radijsku stanicu La Red izjavio da tekuća godina ne prestaje šokirati njegov cijeli grad.

 - U pet sati ujutro nazvala me Horacijeva žena koja je bila vrlo uznemirena. Već je bio mrtav kada sam stigao u njihovu kuću jer ga liječnici nisu uspjeli spasiti - rekao je Muller. 

 

Komentara 3

CR
CroVictoria
19:39 26.04.2019.

Steta sto je tako slabo iñformiran. Crna rupa za avione, iznad kanala La Manche.

MA
marli
15:44 26.04.2019.

Svaki dan nepoznati ljudi umiru uz neopisivu bol obitelji a da ih nitko ne spomene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije