Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBIJA - GANA 16.00

Srbin Rajovec ponosan je na domovinu Ganu

Dejan Stankovic Aleksandar Kolarov
AFP
13.06.2010.
u 09:31

- Travnjak je tek postavljen, podloga je nestabilna i bojimo se ozljeda – kazao je srbijanski branič Aleksandar Kolarov.

Naši istočni susjedi uvjereni su da će na ovom SP-u sprati gorko iskustvo s prošle smotre najboljih svjetskih vrsta. Srbija je u Južnoafričku Republiku otputovala u respektabilnu sastavu. Zadnja linija sigurno je među moćnijima, za nekolicinu igrača otimaju se najbolji svjetski klubovi. Posebnu dimenziju donio im je i iskusni stručnjak Radomir Antić koji priželjkuje drugi krug. Danas u 16 sati pravi ispit imat će protiv Gane koju vodi Srbin Milovan Rajovec.

– Ja sam stopostotni Ganac, u toj utakmici zaboravit ću svoje podrijetlo – kazao je Rajovec uoči susreta.

Imali su Srbi manjih čarki s medijima posljednjih dana, no sve je vrlo brzo smireno. Vjetar u leđa sigurno će im biti i činjenica da će Gana igrati bez ozlijeđenog Chelseajeva veznjaka Michaela Essiena.

U Ganinu taboru svima je jasno da će njihov najveći izazov biti sraz protiv Njemačke.

– Srbija nam je potpuna nepoznanica. Ne znamo što možemo očekivati. Rečeno nam je da su dobra momčad – kazao je Muntari.

A u srbijanskom taboru razmišljaju i o drugim stvarima.

– Travnjak je tek postavljen. Podloga je nestabilna i plašimo se ozljeda – kaže Aleksandar Kolarov.

Komentara 5

OB
-obrisani-
11:03 13.06.2010.

svi srbi su ganci

AI
ac.i.de,
10:20 13.06.2010.

Prednja linija je daleko jača od zadnje kako se tvrdi u tekstu, kad nema Vidića nastaju silne rupe u odbrani, dok je napad prepun vrsnim golgeterima i oni su najzaslužniji što je Srbija u završnici. Ako se Vidić ne povredi Srbija može čak i do finala. ali u suprotnom teško da će iko moći da umesto njega drži odbranu pod kontrolom !

DU
Deleted user
11:24 13.06.2010.

Pobjeda Srbije cista ko suza...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije