Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAO S VELIKANIMA

Srbin izabrao Darija Srnu u idealnu momčad: Prihvatio me kao svoga, sluša našu glazbu

Foto: DPA/PIXSELL
1/3
12.03.2019.
u 20:16

Milan Jovanović bivši je srpski nogometaš koji je u karijeri najveći trag ostavio igrajući u Belgiji, u Standardu i Anderlechtu, a nakon sjajnih igara na Svjetskom prvenstvu 2010. godine kupio ga je veliki Liverpool gdje se zadržao samo jednu sezonu. 

Novinari Monda.rs su upravo s njim odradili veliki intervju u kojem su ga tražili da sastavi idealnu momčad od igrača s kojima je u karijeri dijelio svlačionicu.

Na mjesto desnog beka Jovanović je stavio Darija Srnu, bivšeg kapetana hrvatske reprezentacije s kojim je igrao u ukrajinskom Šahtaru.  

Svoj odabir objasnio je ovim riječima. 

- Iskoristit ću priliku da stavim Srnu na poziciju desnog beka. To je momak koji se rađa jednom u sto godina. Prihvatio me je kao svoga, čak sam živio kod njega u razdoblju tranzicije dok sam se selio i sređivao novi stan. Čovjek me zadužio za sva vremena. Na stranu igračke kvalitete koje su doista neosporne, ja bih istaknuo ljudske osobine koje Darijevoj ličnosti daju posebnu dimenziju. Jako voli našu glazbu, družili smo se, podržavali jedan drugoga. Nažalost, nismo više u kontaktu. Putevi su nam se razišli, ponekad ga pozdravim preko zajedničkih prijatelja. Vidim da je sada u Cagliariju, volio bih doći do njegovog broja telefona da ga čujem poslije toliko vremena. U svakom slučaju, puno je važnije ono što nosim u sebi kao uspomenu na druženje s tim divnim čovjekom i velikim prijateljem - kazao je Jovanović. 

Tako se Srna našao u uglednom društvu, a ovo je idealna postava koju je odabrao bivši nogometaš:

(4-3-3) Reina - Srna, Vidić, Mascherano, Dante - Gerrard, Krasić, Loskov - Mbokani, Torres, Matias Suarez. Trener: Laszlo Boloni

>> Pogledajte kako izgleda stadio Benfice

 

Komentara 14

GV
golub Vaso
23:24 12.03.2019.

pa i jest tvoj

HH
Hrvoje Hrk !!
05:38 13.03.2019.

A kaj je tu čudno, pa svi slušaju Vašu glazbu, nema veselice da barem jedna pjesma nije nije njihova ! Jer eto koji god njihov pjevač ili pjevačica dodje rasproda dvo sad dolazi ona marija serifovic rasprodano je vec, neki dan bio zeljko joksimovic dva dana koncert, pa bio i bajaga, rasprodao , a sevdah u lisinskom rasprodan, a di je ostalo ove gaže na nižoj razini pk klubovima a joooj ili ljudi doma kad delaju u garaži nikome ne svira filharmonija vec radio banovina

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:38 12.03.2019.

muziku a ne glazbu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije