Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVO KOD NAS

Srbi se raspisali o nama zbog stvari koju će oni morati pričekati: Hrvati nam pomažu!

VAR
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/9
07.12.2019.
u 15:11

Educirano je 11 pomoćnih videosudaca (VAR), 13 pomoćnih VAR-a (AVAR), 16 sudaca za suđenje utakmica uz sustav VAR te pet tehničara

Hrvatski nogometni savez završio je sa svim aktivnostima i edukacijom sudaca u svrhu uvođenja VAR tehnologije u hrvatski nogomet, piše HNS.

Educirano je 11 pomoćnih videosudaca (VAR), 13 pomoćnih VAR-a (AVAR), 16 sudaca za suđenje utakmica uz sustav VAR te pet tehničara.

Ante Kulušić, predsjednik Komisije nogometnih sudaca HNS-a i projekt-menadžer VAR-a za Hrvatsku rekao je:

>>> Pogledajte kako je izgledalo testiranje VAR-a na Maksimiru

– Čestitam svima koji su sudjelovali u ovom zahtjevnom projektu te zahvaljujem HNS-u i Fifi na velikoj potpori. U edukaciju je uloženo mnogo truda i vremena. Očekujemo početak upotrebe VAR-a, kao što je najavljeno, od proljetnog dijela prvenstva.

Na ovu sjajnu vijest za hrvatski nogomet reagirali su i u Srbiji. Tamošnji mediji pišu kako će Hrvati dobiti ono što Srbi nemaju

Alo piše kako će novine u hrvatskom nogometu donijet će velike promjene, a Kurir donosi tekst pod naslovom: Hrvati nam pomažu: srpski suci na školovanju u Hrvatskoj zbog VAR tehnologije.

>>> Pogledajte pjesmu napisanu o VAR-u nakon utakmice Dinama i Šahtara

 

Ključne riječi

Komentara 4

UM
Umoran
01:09 08.12.2019.

Koga briga za bilo sto u Srbiji, osim, naravno, VL-a?!

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
03:39 08.12.2019.

Neka plate skolovanje i slobodno dodu. Hrvatska je platila 5 milijuna Eura prevodenje materijala sa stranih jezika na Hrvatski za pregovore o pristupu EU a onda je Vesna Pusic besplatno ustupila sve materijale Srbiji BiH i Cr. Gori Makedoniji , trebali smo uzet novac i dat Hrvatskoj sirotinji ,kao da smo mi njima duzni ???

Avatar Mi sami
Mi sami
15:40 07.12.2019.

Pomozi sirotu na svoju sramotu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije