Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incidenti na utakmici

Srbi na stadionu spalili zastavu NATO saveza, slika obišla svijet

Srbi pale zastavu NATO saveza
Reuters/PIXSELL
14.10.2014.
u 23:01

U svakom slučaju, večeras su se na stadionu u Beogradu mogle vidjeti neprimjerene scene kojima svakako nije mjesto na sportskim terenima

Utakmica Srbije i Albanije već danima je privlačila pozornost medija, a da bi moglo doći do incidenata shvatila je i UEFA koja je u posljednji trenutak za taj susret visokog rizika zabranila dolazak gostujućih navijača. A što se Albancima sprema u Beogradu talijanskoj Gazzetti objasnio je uoči utakmice talijanski strateg na klupi Albanije Gianni De Biasi.

- Utakmica u Beogradu bit će izuzetno teška i očekujem negostoljubivu atmosferu. Neće biti lako igrati u atmosferi linča. Čuo sam da na srpskim TV postajama već danima mole navijače da ne pale albanske zastave, rekao je De Biasi, a sve najave ove utakmice ispostavile su se točnima i na kraju utakmica nije odigrana do kraja.

A albanski mediji pišu kako su se i danas u Beogradu palile njihove zastave, dok su srbijanski mediji pisali o tome kako se određeni dio Albanaca probio do glavnog grada Srbije i tijekom dana provocirao Srbe.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

No, osim tučnjave igrača i kaosa o kojem smo već pisali ranije, a zbog kojeg je prekinuta spomenuta utakmice, na stadionu Partizana večeras se dogodilo još nekoliko incidenata.

Naime, srbijanski navijači sukobili su se s policijom, a spaljena je i zastava NATO saveza. To su sve zabilježili i fotoreporteri poznatih agencija pa je ta slika brzo obišla svijet.

U svakom slučaju, večeras su se na stadionu u Beogradu mogle vidjeti neprimjerene scene kojima svakako nije mjesto na sportskim terenima.

>>Prekinuta utakmica Srbije i Albanije zbog tučnjave igrača, pogledajte provokaciju gostiju!

Komentara 120

Avatar vitez
vitez
23:17 14.10.2014.

Bravo Albanci! Srbi su optužili brata premijera Albanije da je sve organizirao...to je srpska istina kao ona da su Vukovar razarali Hrvati, ili da su Sarajevo gađali muslimani, a Dubnrovnik je gorio jer su građani palili gume...Srpska laž je pretvorila srpski narod u političko čudovište

MO
mojazemlja
23:17 14.10.2014.

N A LJ (Nevidljiva Aljbanska Ljeteljica)

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
23:27 14.10.2014.

Neki Srbi pokazuju, kako im nije mjesto u EU, no oni to tako i žele! Pa dobro, nek im bude onako, kako su izabrali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije