Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE RIJEČI
Povratak na članak

Sramota: Talijani za svoj pad krive crnopute igrače

Fabio CAPELLO Nismo rasisti, ali naše mlade reprezentacije imaju previše stranaca. Nastavimo li tako, izgubit ćemo identitet i prepoznatljivu igru...

Komentari 2

DI
dinamojavolim1
12:06 21.02.2015.

pa hrvatski mediji stalno pisu o tome kak dinamo ima previse stranaca...dal je i to rasizam??sramota?? ili za medije vrijedi sloboda izrazavanja a za ostale ne vrijedi?

VL
FI
fileck
11:48 21.02.2015.

Kakve sad ima veze što su im stranci tamne boje kože? Ako im stranci smetaju neka ih maknu i stave svoje autohtone igrače. Naravno, ako su ili jednako dobri ili ako žele pošto poto bijelce. Ali onda neka ne plaćuu nad rezultatima nego neka se s rezultatima pomire.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.