Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDVOSTRUČIO SI JE CIJENU

Sprema se veliki transfer hrvatskog reprezentativca! Putuje u Španjolsku? Prepreka nije ni ugovor do 2026.

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Japana u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
08.12.2022.
u 22:41

Dobrim predstavama Juranović si je u godinu dana udvostručio cijenu prema Transfermarktu. Celtic ga je kupio prošle godine za 3 milijuna eura, a već ove godine procijenjuje se kako vrijedi 6.5 milijuna.

Već duže vremena u nogometnim krugovima priča se o sudbini Josipa Juranovića. Ono što je izgledno je da desni bek napušta škotski Celtic, a sada su se pojavile spekulacije gdje bi mogao nastaviti karijerju.

The Scottish Sun piše kako su interes pokazali Španjolci, točnije Atletico iz Madrida i Real Sociedad. Juranović je vezan ugovorom do ljeta 2026., ali to ne znači da klub možda neće napustiti i prije.

07.12.2022., Doha, Katar - Trening hrvatske nogometne reprezentacije na trening kampu Al Ersal 3 u Dohi na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Ivan Perisic, Domagoj Vida, Luka Modric, Josip Juranovic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Diego Simeone navodno je bio zainteresiran za dovođenje Juranovića već prošloga ljeta, no tada transfer nije bio realiziran. Krenut će po njega u siječnju. Istu želju imaju i u Real Sociedadu, u kojem su također oduševljeni Juranovićevim igrama na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Dobrim predstavama Juranović si je u godinu dana udvostručio cijenu prema Transfermarktu. Celtic ga je kupio prošle godine za 3 milijuna eura, a već ove godine procijenjuje se kako vrijedi 6.5 milijuna. Dodajmo i kako je škotski prvoligaš spreman na prodaju jer su već u momčad doveli kanadskog reprezentativca Alistaira Johnstona.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> U studiju Večernjeg otkrivena životna priča Dominika Livakovića, otkrio ga je čovjek koji nije dočekao njegovu najveću noć: 'Mali buš videl, taj bu jednog dana svjetska klasa'

Komentara 3

T7
Toro. 71
00:18 09.12.2022.

Srbski portal opet baca nemir pred utakmicu!!

LP
ljerka.p2911
00:00 09.12.2022.

Odlično! Samo neka svoje umjeće, naši dragi dečki, šti bolje unovče! Zavrijedili su za toliki rad i trud! Baš mi je drago! Živjeli Vatreni, živjela Hrvatska! 🤍❤️🤍❤️🤍

DU
Dubrovnik4711
11:51 09.12.2022.

Neka pati kome smeta Hrvatska je VICEPRVAK SVIJETA,...na,na,na,na,...i opet ce u finale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije