Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ČAST

Splitski hakleri u redovima socca reprezentacije: Drago nam je da smo dio ove priče

Foto: Vedran Tolić
1/3
13.09.2021.
u 09:04

- Ova inačica malog nogometa mi je jako zanimljiva i atraktivna, a što se tiče ekipe, imam samo riječi hvale. Momci su super i atmosfera unutar momčadi je stvarno odlična.

Samo nekoliko dana preostalo je do odlaska hrvatske malonogometne reprezentacije na Socca Kontinentalni kup u malom nogometu koji se održava u Rumunjskoj. Grad domaćin od 17. do 19. rujna bit će Iasi, a naši reprezentativci tamo će odmjeriti snage s Rusijom, Rumunjskom, Belgijom, Bugarskom i Moldavijom.

Izbornik Željko Ostrman ovoga puta odlučio se za kombinaciju iskusnih i mladih igrača, a uz Splićanina Davora Milanka, koji je već imao prilike zaigrati za reprezentaciju, priključilo se još nekoliko odličnih haklera s juga Hrvatske. Jedan od njih je i Denis Kuzmanić, igrač MNK Torcida i s 33 godine, vrlo iskusan malonogometaš.

- Dojmovi su vrlo pozitivni. Kada sam se odlučio odazvati pozivu bio sam malo skeptičan, ali sada mi je iznimno drago da sam dio ove priče. Ova inačica malog nogometa mi je jako zanimljiva i atraktivna, a što se tiče ekipe, imam samo riječi hvale. Momci su super i atmosfera unutar momčadi je stvarno odlična. Izbornik također, vidi se stručnost, ozbiljnost i motivacija da napravi što bolji rezultat, a to je najbitnije - pojasnio je Kuzmanić.

Foto: Vedran Tolić

Kao što je otprije poznato, osim navedenog dvojca, na popisu izbornika Ostrmana našla su se još dva igrača iz dalmatinskog bazena, a to su Mijo Mišerda i Marijan Tunjić.

- Drago mi je da se reprezentaciji priključilo još nekoliko momaka iz Dalmacije. Lijepo ih je vidjeti ovdje. Radujem se natjecanju u Rumunjskoj i daljnjim treninzima. Nadam se da ćemo na Kontinentalnom kupu biti konkurentni i da ćemo ostvariti dobar rezultat - kazao je Milanko.

No, splitski malogometaši nisu skrivali što im je najveća želja: zaigrati na sljedećem Svjetskom prvenstvu u Meksiku, koje će se održati u travnju sljedeće godine.

- Sigurno da bi mi bila čast predstavljati Hrvatsku tamo, bilo bi to jedno odlično iskustvo i nešto što bi pamtio cijeli život. Lokacija izgleda stvarno egzotično. No naravno, budem li išao, to sigurno neće biti turistički. Primarni cilj bit će mi vratiti se s titulom svjetskog prvaka - kazao je za kraj Kuzmanić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije