Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Spektakl u Ciboni sve je bliži - borci idu na sve ili ništa...

mma liga (1)
Foto: MMA
1/6
PR
Autor
PR članak
29.08.2013.
u 16:14

Polufinale Hrvatske MMA lige donosi 10 vrhunskih borbi koje će se odigrati 7. rujna u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat

Svatko od boraca ide na \'sve ili ništa\', spektakl u Ciboni sve je bliži... Veliko polufinale Hrvatske MMA lige je pred vratima. Dani nas dijele od adrenalinskog spektakla u Ciboni. Ulog je veliki - mjesto u finalu. Možemo očekivati vrhunske borbe jer svatko od boraca u ovom dijelu natjecanja ide na “sve ili ništa“. Bez kalkulacija, beskompromisno, finale MMA lige čeka samo najspremnije i najodvažnije hrvatske MMA borce.

Polufinale Hrvatske MMA lige donosi 10 vrhunskih borbi koje će se odigrati 7. rujna u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat. Nakon napetih borbi za prestižno mjesto u finalu, poslastica večeri bit će PRESTIGE FIGHT između prošlogodišnjeg prvaka Hrvatske MMA lige u teškoj kategoriji, Bože Mikulića i Sándora Ökrösa (Mađarska). Teško i nezahvalno je prognozirati ishod polufinalne večeri u Ciboni te nagađati što će od viđenog biti vrhunac spektakla, ali naš stručni MMA stožer smatra da će pojedini ogledi pokazati rijetko viđenu raskoš slobodne borbe.

- Očekujem uzbudljiv meč između Pejića i Vladimira. Oba borca preferiraju agresivan stil borbe. Zaista je izgledno da se kod ovakvog sraza dogodi i K.O. što je u nižim kategorijama rijetkost. Okršaj Radmana i Dukića bit će užitak za gledati. Dukić je već pokazao da protiv renomiranih parteraša ( Saša Drobac ) zna i može. Hoće li pokušati zadržati borbu u stand-up ili se upustiti u egzibiciju zvanu „Radman u parteru“ te još jednom pobjedom naglasiti da je upravo on favorit kategorije, preostaje nam vidjeti. U super teškoj kategoriji očekujem napet meč između Glavaša i Željezića. Kao prošlogodišnji finalist, Glavaš zasigurno ne želi nazadovati već minimalno zadržati status finalista sezone, tako da je za očekivati da će pokazati veliku želju za pobjedom i izvedbu sukladnu tome. Njegov protivnik je pokazao prijašnjom pobjedom (poluga na nozi) da se odlično snalazi u svim segmentima borbe i nameće se Glavašu kao teška prepreka do finala sezone. Zanimljiva borba – izjavio je Tomislav Novosel, koordinator Hrvatske MMA lige.

Svjedočit ćemo istarskom dvoboju, okršajima zagrebačkih klubova , srazu Zadrana i Zagrepčana, borbi nezaustavljivih Dubrovčana, Osijek želi pojas u super teškoj kategoriji - cijela Hrvatska se bori u MMA kavezu! 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez. Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona. Potražite ulaznice već od 55 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa. Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

>> Veliko polufinale MMA lige otvara \'istarski dvoboj\' Pereše i Ametija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?