Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIVNICI KAUBOJA Španjolska - Kuvajt 47-17, Mahdi i ostali Kuvajćani bili su pregaženi

Španjolskih plus 30, Romero se radije slikao s djevojkama

Autori: Ozren Maršić, Hina
17.01.2009.
u 18:05

Sve je bilo prema očekivanom, Španjolska se na startu SP-a lako obračunala sa slabašnim Kuvajtom. Bilo je 47:17, a Kuvajćani su pobrali simpatije nekoliko tisuća navijača koji su došli na tribine Spaladium arene. Izbornik Valero Rivera na startu nije želio koristiti usluge svog ponajboljeg igrača Ikera Romera.

Ljepuškasti zalizani Španjolac iz trećeg reda tribina pratio je kako njegovi suigrači s lakoćom dolaze do bodova, a izazvao je uzdahe splitskih djevojaka, koje su se s njim rado fotografirale.

Švedska - Kuba 41-14


U utakmici 1. kola skupine B Svjetskog prvenstva u splitskog Spaladium Areni Švedska je svladala Kubu sa 41-14 (19-7).

Španjolski navijači još nisu stigli do Splita, očekuju se početkom tjedna. Na tribinama smo vidjeli samo jednu zastavu Španjolske te liječnicu dežurne ekipe Jelenu Aranzu.

– Korijeni su korijeni, navijam za Španjolsku – kazala je.

Članova našeg stručnog stožera nije bilo, Červar je vjerojatno imao špijuna, ali znamo da je posebna kamera za potrebe paklenih snimala igru Španjolaca. No, i oni su se skrivali, nije se imalo što vidjeti, bio je to lagan posao, utakmica baš za pola gasa...

Bez igre, ali i Romera
Nismo ovu utakmicu shvatili kao trening već smo nastojali postići što bolji rezultat i što kvalitetniju igru, kazao je nakon pobjede nad Kuvajtom (47-17) u Splitu španjolski izbornik Valero Rivera.

- U prvom dijelu je i bilo nešto igre, a u drugom previše pogrešaka. Iskušavali smo taktičke zamisli za naredne utakmice. Jedan od najboljih španjolskih igrača Iker Romero nije igrao jer sam ja tako odlučio i ne radi se o nikakvoj ozljedi. Iker nije igrao nekoliko posljednjih utakmica za Barcelonu, a ovo prvenstvo će biti jako dugo i naporno", kazao je španjolski izbornik.

Kuvajtski izbornik Faisal Baqer nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi u drugom dijelu.

- U prvom dijelu je bilo dobro, no u drugom poluvremenu smo igrali jako loše. Nemamo previše iskustva i to se naročito iskazuje kad igramo sa velikim momčadima poput Španjolske. Protiv Hrvatske se u nedjelju radujem punoj dvorani i nadam se boljoj igri nego danas", kazao je kuvajstki izbornik.

ŠPANJOLSKA: Sierra, Barrufet; Entrerrios 3, Ugalde 3, Rocas 7, Canellas 3, Garabaya 2, Andreu 3, Lopez 3, Morros 3, Perales 5, Juan Garcia 7, Ruesga 6, Tomas 2

KUVAJT: Husain, Al Khalidi; Al Shatti 1, Sanqour, H. Al Shamari 5, Mohammad 1, Al Qallaf 2, Al Theyab 2, Al Anezi 1, Ahmad 1, Al Otaibi, Al Hajeri, Abdulredha 1, F. Al Shamari 3

SEDMERCI: Španjolska 8 (8), Kuvajt 6 (4)

ISKLJUČENJA: Španjolska 4 minute, Kuvajt 6 minuta

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije