Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIZIRALI GA

Španjolski novinari udarili po Hrvatu: On je gotov

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
25.11.2020.
u 07:31

"Prespor. Sevilli treba brzina kod prijenosa lopte i zadatak Hrvata je upravo to. A umjesto toga, Rakitić je cijelu utakmicu izgledao kao da je gotov."

Sevilla je sinoć gostujućom pobjedom protiv Krasnodara (2:1) osigurala jedno od prva dva mjesta u skupini E Lige prvaka i plasman u osminu finala.

Prvi gol na utakmici zabio je naš Ivan Rakitić u četvrtoj minuti. No, to mu nije pomoglo da španjolski sportski dnevnik Marca pozitivno ocijeni njegov nastup. Dobio je jednu zvjezdicu uz opis: "Prespor. Sevilli treba brzina kod prijenosa lopte i zadatak Hrvata je upravo to. A umjesto toga Rakitić je cijelu utakmicu izgledao kao da je gotov."

Ivan Rakitić je igrao do 61. minute kad ga je zamijenio Oliver Torres.

Podsjećamo, Rakitić je ovoga ljeta nakon šest godina u Barceloni preselio u Sevillu gdje je već igrao i za koju navija svim srcem. Nakon toga se oprostio i od hrvatske reprezentacije s kojom je osvojio srebro na SP-u Rusiji.

– Bit ću najveći navijač Hrvatske – rekao je nakon odluke da više neće igrati za vatrene.

>> Pogledajte kako je Rakitić objavio da se oprašta od Hrvatske

Ključne riječi

Komentara 8

JU
Jura
10:35 25.11.2020.

Koji u stvari vaš problem?

SA
Sasa12
10:58 25.11.2020.

Svi znamo cija su marca novine a di je rakitic igro

Avatar comparator
comparator
19:42 25.11.2020.

Gotov je netko tko se ni ne sanja što to znači ,a nikako Rakitić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije