Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOVAC UOČI DERBIJA
Povratak na članak

Španjolski novinari otkrivaju: Svi se čude što je Olmo dobio poziv u reprezentaciju

– Dolazi iz Hrvatske nogometne lige koja ovdje nije pretjerano praćena i to sve ljude čudi.

Komentari 6

ZA
!zagreb!
10:35 15.11.2019.

Trebali bi španjolci otkupiti prava na prinos HNL-a. Pa barem sažetke pustiti nakon svakog kola.

VL
ZE
Zeton
10:45 15.11.2019.

Izgleda da je skroman i radišan mladić slično Modriću. Uspio se od najniže stepenice do zvijezda. Vidjet ćemo kako će dalje biti jer da bi do kraja uspio mora konstantno igrati u klubu. Čak mu je bolje biti i uu manjem klubu samo da igra. Takvih igrača kao sto je on u Španjolskoj ima na stotine zato mu neće biti lako. Bolje bi mu bilo da je prihvatio poziv naše reprezentacije jer se sad udomaćio te shvatio naš mentaitet i psihologiju. Neka mu je sretno.

VL
Avatar Sokol
Sokol
11:10 15.11.2019.

Nek dinamo prezimi u ligi prvaka pa nek vide kako će se čuti....

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
17:13 15.11.2019.

Ovo " tu je Rijeka a i Hajduk se zna boriti za vrh " je dodao novinar, pa ljudi ne prate NHL kažu a ovako ispada sve znaju, e moji novinari

VL
VL
????
12:25 15.11.2019.

Eto, Španjolci se čude, izgleda da Mamić i tamo postavlja izbornike. Sljedeći naslov u Večernjaku - španjolski novinari u Međugorju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.