Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOTOCIKLISTIČKA UTRKA

Španjolska zavijena u crno, 15-godišnji vozač preminuo nakon teškog sudara!

Twitter
25.09.2021.
u 17:27

Do tragedije je došlo u 11. krugu, a sudjelovalo je nekoliko vozača. Odmah kad se sve odigralo, utrka je zaustavljena i mladić je prevezen u bolnicu no spasa mu nije bilo.

Motosport je užasnula vijest o smrti 15-godišnjeg motociklista Deana Berte Vinalesa, koji je podlegnuo ozljedama nakon sudara tijekom prve utrke FIM Supersport 300 na stazi Circuito de Jerez u Španjolskoj.

Do tragedije je došlo u 11. krugu, a sudjelovalo je nekoliko vozača. Odmah kad se sve odigralo, utrka je zaustavljena i mladić je prevezen u bolnicu no spasa mu nije bilo.

 

 

 

Ozlijedio je glavu i prsni koš do te mjere da liječnici jednostavno nisu mogli ništa napraviti.

Motociklizam je Deanu strast od najranijih dana, a prenio mu ju je rođak Maverick Vinales, inače poznati vozač koji nastupa u MotoGP. Bio je iznimno talentiran, imao je velike snove no ova tragedija sve je okončala...

Komentara 2

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
17:39 25.09.2021.

čekajte malo!!! Ili je ovo vijest stara nekoliko mjeseci.... jer je prije 6-7 mjeseci, također u Španjolskoj poginuo ovako jako mladi motociklista, praktički dječak... ili je to, ako je ovo novi slučaj, "epidemija" smrti mladih motociklista????

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
09:17 26.09.2021.

Pogino 15-godisnji motociklist,,zar se sa 18 godina,tek sjeda na motocikl,a od 15 se vozi "motocikl"na gas bez brzina,i koji nemoze preci brzinu vecu od 40 km,to uopce ni je cudno,niti za zaliti,neka njegova obitelj zali,i razmisle sto su svoje djete poslali u preranu smrt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije