Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POPRAVITE OVO'

Španjolci tuguju nakon poraza, Marca izašla s crnom naslovnicom

Marca
Marca.com
14.06.2014.
u 14:49

"Popravite ovo", piše na naslovnici, a ispod je fotografija pokislog Ikera Casillasa nakon što je primio pogodak.

U Španjolskoj gotovo da nisu proglasili dan žalosti nakon što je njihova reprezentacija ponižena na otvaranju Svjetskog prvenstva od Nizozemske (5:1).

Najdalje je otišao sportski dnevnik Marca koji se na kioscima pojavio s crnom naslovnicom. "Popravite ovo", piše na naslovnici, a ispod je fotografija pokislog Ikera Casillasa nakon što je primio pogodak. Na dnu naslovnice stoji:

"Čile i Australija, dvije utakmice za demonstraciju talenta i nogometa kojim smo postali prvaci".

I drugi mediji su "razapeli" furiju. "Potpuni poraz", "petak 13", "sramota na početku", neki su od naslova u španjolskim novinama.

>> Van Gaal: Nevjerojatno da smo Španjolcima zabili pet komada

Komentara 4

EG
egzodus
20:36 14.06.2014.

dobro je biti ponizen

EV
ebes vl i njegove admine
16:46 14.06.2014.

neka tuguju, tako jin i triba kad igraju ka iscidjene strace.

UN
unbekant
18:55 14.06.2014.

Casillas mora otici,bezuvjetno,jer je najlosija karika u Spanjolskom timu,jednostavno je prestar i potpuno nespreman,za oavkav mundijal………..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije