Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliži se rastanak

Španjolci otkrili ime kluba koji je započeo pregovore oko Rakitića!

Ivan Rakitić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/3
26.10.2019.
u 13:44

U posljednje četiri utakmice Rakitić je skupio svega pedesetak minuta, a zbog njegove su situacije u Barcelonu prije nekoliko dana stigli predstavnici Intera.

Ako je točno ono što u subotu donosi list Mundo Deportivo, Ivan Rakitić održao je hitan sastanak s čelnicima Barcelone te je zatražio da mu se omogući odlazak s Nou Campa već u siječnju.

Hrvatski reprezentativac izgubio je od ljeta naovamo status nazamjenjivoga veznjaka, te je odlučio potražiti sreću negdje drugdje nakon što je uvidio da mu je trener Ernesto Valverde ove sezone namijenio ulogu džokera s klupe.

U posljednje četiri utakmice Rakitić je skupio svega pedesetak minuta, a zbog njegove su situacije u Barcelonu prije nekoliko dana stigli predstavnici Intera. 

Tako upravo na svojoj ističe katalonski list Sport, čiji novinar napominje da se dvije strane još uvijek nisu uspjele usuglasiti oko odštete, ali i da dobra volja postoji budući da su klubovi u odličnim odnosima. 

Ukratko sročeno, Barcelona bi voljela na Rakitićevu transferu zaraditi najmanje 35 milijuna eura, dok milanski klub namjerava srušiti taj iznos za poneki milijun upravo iz tog razloga što Rakitiću kao zamjenskom igraču tržišna cijena pada.

Pregovore je u ime Intera navodno osobno vodio sportski direktor Piero Ausilio, koji bi, vjerojatno baš poput samog Rakitića, volio da se stvari riješe čim prije, ako je moguće, već u studenom.

Hoće li u tome uspjeti, vidjet ćemo, baš kao što ćemo očito narednih dana ili tjedana doznati ima li se još poneki klub namjeru uključiti u utrku.

Nije tajna da ja hrvatskog reprezentativca ne tako davno silno htio PSG, a od ljeta naovamo se učestalo spominje interes i Manchester Uniteda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije