Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lige petice

Southampton šokirao City, Atalanta iskoristila kiks Intera

Southampton
Foto: Reuters/Pixsell
05.07.2020.
u 23:15

Atalanta sada ima samo bod zaostatka u odnosu na Inter osam kola prije kraja prvenstva

U susretu 30. kola talijanskoga nogometnog prvenstva Atalanta je na gostovanju pobijedila Cagliari sa 1:0. Tako je iskoristila neočekivani domaći poraz Intera od Bologne (1:2) u borbi za treće mjesto. 

Pogodak odluke zabio je Luis Muriel u 27. minuti iz kaznenog udarca. Mario Pašalić je za Atalantu igrao do 60. minute, Boško Šutalo do 83. minute, dok je Marko Rog upisao svih 90 minuta za domaći sastav.

Atalanta sada ima samo bod zaostatka u odnosu na Inter osam kola prije kraja prvenstva.

Zanimljivo je bilo i u Engleskoj. U susretu 33. kola Southampton je pobijedio Manchester City sa 1:0 upisavši prvu pobjedu u posljednjih osam međusobnih susreta.

Bio je to i treći uzastopni gostujući poraz Građana što im se dogodilo prvi put u posljednjih pet godina. Pitanje pobjednika razriješio je u 16. minuti Che Adams postigavši svoj prvi premierligaški pogodak u karijeri u 25. nastupu.

U ranije odigranom susretu Liverpool je pobijedio Aston Villu sa 2:0.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije