Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacija

Slovačkoj smo napravili više štete nego što je to uspjelo Nizozemskoj!

Bilić Asanović
Goran Stanzl/Pixsell
12.08.2010.
u 14:49

Nakon remija sa Slovačkom u Bratislavi glavno pitanje nije bila izvedba Bilićevih izbranika. Neki će reći da je ostalo još prostora za napredak, no izbornik je u slatkim brigama s obzirom na raskoš koji ima u ofenzivnom dijelu igre.

A istini za volju, Slovačkoj smo napravili više štete nego je to na SP-u pošlo za rukom Italiji i Nizozemskoj.

– U slatkim sam brigama otkako sam preuzeo reprezentaciju. Najvažnije će biti da svi igrači budu na optimalnoj razini. Utakmica sa Slovačkom potvrda je te teze – zadovoljan je Bilić.

Kakvo je stanje s Vedranom Ćorlukom koji se tužio na ozljedu gležnja?

– Nemamo detaljne informacije, no činjenica da je odigrao utakmicu do kraja sve govori.

Je li vas iznenadila pobjeda Grčke u Beogradu?

– Pa i nije. Oni stalno dobro prolaze u gostima. Što se tiče detalja još se moram posavjetovati s Robertom Prosinečkim koji je uživo gledao utakmicu. No, jasno je da im je promjena izbornika donijela i promjenu u stilu igre, pa i u gardu. No, ne zavaravamo se jer su oni i na SP-u, gdje nisu briljirali, pokazali puno dobrih stvari.

Hoćemo li i u kvalifikacijama igrati s jednim napadačem?

– To je samo jedna od varijacija. Važno je da s kvalitetnim i brzim protokom lopte u završnicu dolazimo s više igrača. To je smisao svega. Nije važno koliko napadača nominalno imamo u momčadi – zaključio je Bilić koji će, ako bude problema s ozljedama, u kvalifikacijama važnu ulogu dati Lovrenu i Vidi iz mlade reprezentacije.

Ključne riječi

Komentara 16

OB
-obrisani-
16:39 12.08.2010.

Bilić: \"\"Slovačkoj smo napravili više štete nego što je to uspjelo Italiji i Nizozemskoj jer na World Cupu su bile pune tribine, puno reklama i premium time TV prijenos a na naše gostovanje je pristigla nekolicina gledatelja, imali su besplatan TV prijenos bez reklama pa jih su jih troškovi osiguranja utakmica sa nama više koštali od toga koliko su zaradili !

DH
dalibor.hren
16:41 12.08.2010.

Izgleda da Slaven nije gledao utakmicu, ako je poslije jučerašnje izvedbe u \"slatkim brigama.\"

OB
-obrisani-
23:22 12.08.2010.

JEUanez budalo...!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije