Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA SP

Slovaci ‘pomogli’ da Hrvatska dođe na vrh, Kek strašno razočaran

Matjaž Kek
Goran Stanzl/PIXSELL
01.04.2021.
u 07:31

– Ne možemo biti zadovoljni i razočaranje je ogromno. Potonuli smo, raspali smo se nakon prvih 10 minuta – rekao je izbornik Slovenije Matjaž Kek.

Nakon prva tri kola kvalifikacija za SP 2022. u skupini H, u kojoj je i Hrvatska, promijenile su se stvari. Naime, kako je Slovačka pobijedila Rusiju s 2:1, vatreni su se probili na vrh tablice. Slovačka je Rusiju dočekala s dva boda nakon utakmica protiv Cipra i Malte, dok je Rusija imala maksimalnih šest bodova, ali sada je propustila priliku.

Slovačku je u vodstvo doveo Milan Škriniar u 38. minuti, a Rusija je u 71. izjednačila preko Marija Fernandesa, a tri minute kasnije Robert Mak zabio je za konačnih 2:1.

Slovenija nema razloga za slavlje jer izgubila je 0:1 od Cipra.

– Ne možemo biti zadovoljni i razočaranje je ogromno. Potonuli smo, raspali smo se nakon prvih 10 minuta. Ovaj poraz razočarao me više nego što me oduševila pobjeda protiv Hrvatske. Ja vodim reprezentaciju i to je moja odgovornost, ali i igrači bi trebali preuzeti dio odgovornosti. Osjećao sam se kao da posljednje dvije godine ništa nisam radio – rekao je izbornik Slovenije Matjaž Kek

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mirko0410
11:13 01.04.2021.

a slovenci krive pobjedili, za drugo mjesto se bore sa Ciprom, Slovačkom i Rusijom

DH
dalibor.hren
11:34 01.04.2021.

A mi smo razbili dvije "top" reprezentacije, Cipar i Maltu! Još da su nam Gibraltar i San Marino...

Avatar barba_barba
barba_barba
10:42 01.04.2021.

Kak ostvari si maximum sa pobjedom nad namin, vise ne grede. Sad se lipo vrat doma medju prave svoje. Rika, Ajduk kosarkasi Zadra- svugdi si dobrodosa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije