Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAĐARSKA BOLJA OD BRAZILA

Sljedeći protivnik Hrvatskoj dolazi u dobrom ritmu: Argentina svladala Japan

Reuters
21.01.2021.
u 20:14

U susretu 1. kola skupine II Svjetskog prvenstva za rukometaše, u kojoj igra i Hrvatska, Argentina je u Kairu svladala Japan sa 28-24 (17-13)

Mađarska muška rukometna reprezentacija zadržala je stopostotni učinak na Svjetskom prvenstvu u Egiptu i nakon dvoboja 1. kola skupine I drugog kruga natjecanja u kojem je svladala Brazil sa 29-23 (16-11).

POGLEDAJTE VIDEO: Izjave nakon Katara

Najbolji u sastavu Mađarske bio je Bence Banhidi s pet golova, dok je Haniel Langoro s osam golova predvodio Brazil.

Mađarska sada ima šest bodova, dva više od druge Poljske. Slijede Španjolska s tri i Njemačka s dva boda, a te dvije reprezentacije igrat će međusobno od 20.30 sati, dok su na dnu Brazil s jednim i Urugvaj bez bodova.

U susretu 1. kola skupine II Svjetskog prvenstva za rukometaše, u kojoj igra i Hrvatska, Argentina je u Kairu svladala Japan sa 28-24 (17-13).

Argentinci su imali prednost od početka do kraja susreta, bolje je otvorila susret, povela sa 5-2 te stalno držala vodstvo od jedan do pet pogodaka prednosti.

Federico Pizarro postigao je čak 10 golova za Argentinu, dok je Tatsuki Yohino sa šest pogodaka bio najučinkovitiji kod Japana.

Argentina je s nova dva boda skočila na drugo mjesto ljestvice s četiri boda koliko ima i vodeća Danska koja od 20.30 sati igra protiv Katara. Hrvatska, koja od 18 sati igra protiv Bahreina, je treća s tri boda, četvrti je Katar s dva boda, dok je Japan peti s jednim bodom. Bahrein je posljednji bez bodova.

U susretu skupine I Poljska je očkivano bez problema svladala Urugvaj sa 30-16 (14-9). Poljaci sada imaju četiri boda kao i Mađari, slijedi Španjolska s tri boda, Njemačka ima dva, Brazil jedan bod, dok je Urugvaj bez bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije