Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBAMO LI BRINUTI?
Povratak na članak

Bivši vatreni iskreno priznao: Strah me što će biti kada Modrić ode iz reprezentacije

Očito je da je Marcelo Brozović napravio nevjerojatan iskorak i riješio se nekih problema koje je imao. Smirio se i posvetio obitelji i to se odmah vidi na njegovoj igri - kaže Vranješ

Komentari 7

Avatar Syssko
Syssko
14:50 24.12.2019.

Imamo Vlašića koji će postat spoj Rakitića i Modrića i po stilu i po svemu! Brozović uznjegov bok i sredina terena je opet najbolja na svijetu, Šunjić će biti igračina, Kovačić je krenuo napredovat u onim godinama kada je ii Modrić nakon Totanhama napravio kvantni skok u Realu, u Petkoviću imamo spoj Ibre i Manđe,Kramarić i Brekalo, golman Livaković je več sada klasa, Perić će izrast u klasnog stopera, uglavnom ova generacija več iznimno jaka a tek igrači koji dolaze,još su u razvoju.

VL
JF
jfk
08:39 24.12.2019.

Kovačić je prirodni nasljednik, ima 25 godina, tek ulazi u najbolje godine. Prevelik pritisak se na njega stavljao prerano ali sada ga je sposoban izdržati. Kvalitet i talent su tu, rad isto. Možda neće doseći Modrića ali barem 90% bi trebao a to je više nego većina reprezentacija ima.

VL
CI
cigo1983
08:12 24.12.2019.

Najbitnije je da Luka evidentno nije napuhanko i egomanijak,pa ce pristati na opciju postepenog odlaska u obje opcije,kako u Realu tako i u repki!!!Vjerujem da zbog toga nece biti naglog odlaska u nekoj ljutnji jer ne igra sve utakmice i onda ce se postepeno iskristalizirati nasljednik ili dva koji naravno nece biti isti kao Luka,ali ce imati razinu kvalitete barem blizu njegovog nivoa,pa to nece biti jako vidna razlika!!!Barem se nadam ovakvom scenariju!!

VL
Avatar links
links
07:27 24.12.2019.

Epska glupost.. odlazili su Bobani, Prosinečki, Kranjčari.... pa s eigrao dobar nogomet...Modrić je dobar ali njegov odlazak se u repki a ni u Realu neće niti osjetitti, dokazano n puta!!!

VL
Avatar rodjo11111
rodjo11111
11:45 26.12.2019.

eto propast će država,neće više biti ni hrvatske,ni hrvatskog nogometa,kad lukica ode. da nije bilo mamića nikasd nebi bio to što je,da nije bilo bobana u fifi nika dnebi dobio zlatnu loptu.

VL
CA
cortesova arkebuza
09:31 24.12.2019.

Teške nebuloze od igraća koji je bio teški prosjek.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.