Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POVRATKA

Slavni trener nahvalio povratak Hrvata na travnjak

ATLETICO DE MADRID v FSEVILLA FC.LA LIGA 2016/2017.
nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL
17.12.2020.
u 10:35

- Imamo sreće što nam se vratio Vrsljako. Nakon samo nekoliko minuta provedenih na terenu odgovorio je jako dobro na ono što se tražilo u ovoj utakmici.

Atléticov trener Diego Simeone rekao je kako je sretan zbog povratka hrvatskog desnog beka Šime Vrsaljka, koji je u srijedu navečer zaigrao poslije devet mjeseci, te će mu biti važan do kraja sezone.

Atlético Madrid je u prvom kolu španjolskog kupa pobijedio u gostima četvrtoligaša Cardassar s 3-0. Simeone je u 76. minuti poslao na travnjak Vrsaljka, a 28-godišnji branič je u 83. minuti zabio gol čime je zaključio pobjedu prvoligaša iz Madrida.

- Imamo sreće što nam se vratio Vrsljako. Nakon samo nekoliko minuta provedenih na terenu odgovorio je jako dobro na ono što se tražilo u ovoj utakmici. To nam sada daje mogućnost na mjestu desnog beka - izjavio je Simeone.

Vrsaljko je zbog ozljede koljena posljednji put nastupio 11. ožujka u pobjedi Atlética nad Liverpoolom u Ligi prvaka. Nakon toga je u Madridu prošao lakši operacijski zahvat te je s momčadi počeo trenirati prije deset dana.

- Znali smo da će mu ovo biti prva utakmica, i to na umjetnoj travi koja ne omogućuje igračima da se osjećaju ugodno. Zbog toga smo mu odlučili dati manje minuta na takvom travnjaku. Bilo je bitno da osjeti igru, da se uključi -  objasnio je Simeone zašto ga nije uveo od prve minute protiv osjetno slabijeg protivnika.

- No na travnjaku se osjećao dobro i to nas čini jako zadovoljnima. Svi igrači su se jako razveselili kada je zabio gol. U nadolazećim utakmicama doprinijet će nam važnim stvarima a kako najtjecanje bude odmicalo njegova forma će rasti - dodao je.

Simeone će postepenp davati minute Vrsaljku, uglavnom u kupu, te će on biti zamjena engleskom reprezentativcu Kieranu Trippieru. Proteklih mjeseci Simeone je imao samo Trippiera na toj poziciji. Atlético ima visoke ambicije u sva tri natjecanja. Trenutačno je vodeći u prvenstvu te se plasirao u osminu Lige prvaka gdje će igrati protiv Chelsea.

- Potrebni su nam svi igrači - upozorio je Simeone.

U srijedu navečer je prvi put poslao među vratnice 24-godišnjeg Ivu Grbića, koji je u kolovozu bio došao iz zagrebačke Lokomotive. Grbić je pričuva prvom vrataru Janu Oblaku a protiv Cardassara gotovo nije imao posla. Simeone je proteklih sezone u kupu davao priliku rezervnim vratarima.

Komentara 2

MA
Marsi
16:41 17.12.2020.

Jos samo da se Pjaca vrati u formu i ostane zdrav i ponovo cemo imati jaku repku. Gvardiol,Caleta-Car i Peric su decki koji tek nadolaze. Na zalost, ne nazire se zamjena za Modrica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije