Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRČKA

Slavni nogometaš pušten iz zatvora nakon što se potukao na godišnjem

Harry Maguire
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
22.08.2020.
u 18:36

Prema nekolicini lokalnih izvora, Maguirea se tereti za izazivanje sukoba, što se smatra prekršajem. Prema grčkom zakonu to znači da Maguire ne mora osobno nazočiti raspravi, već ga mogu zastupati odvjetnici.

Kapetan Manchester Uniteda i engleski nogometni reprezentativac Harry Maguire pušten je u subotu iz pritvora nakon što se pojavio u sudnici zbog okršaja u kojem je sudjelovao prije dva dana na grčkom otoku Mikonosu, potvrdio je engleski premierligaš.

Prema navodima lokalne policije 27-godišnji Maguire će se o optužnici očitovati 25. kolovoza.

"Nakon današnjeg pojavljivanja u sudnici dobili smo odgodu rasprave, kako bi naša pravna služba mogla razmotriti slučaj. Harry je odgovorio da nije kriv za ono što mu se stavlja na teret. Bilo bi neprimjereno da igrač ili klub dalje komentiraju slučaj, dok traje pravna procedura", stoji u priopćenju Manchester Uniteda.

Prema nekolicini lokalnih izvora, Maguirea se tereti za izazivanje sukoba, što se smatra prekršajem. Prema grčkom zakonu to znači da Maguire ne mora osobno nazočiti raspravi, već ga mogu zastupati odvjetnici.

Manchester United je u petak priopćio da je upoznat s incidentom i da je Maguire u potpunosti surađivao s grčkom policijom.

Maguire je u Manchester United stigao prošlo ljeto u rekordnom transferu za jednog braniča, vrijednom 80 milijuna eura. Na Mikonosu je bio na odmoru nakon što je United ispao u polufinalu Europske lige od Seville koja je sinoć u finalu svladala milanski Inter.

Grčka televizijska postaja je prenijela vijest da su u četvrtak navečer, navodno, napadnuti grčki policajci prilikom intervencije u sukobu između dvije skupine turista.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije