Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOTAKNUO DNO

Slavni nogometaš izgubio brata i bio ovisnik: Jednim klikom sam izgubio 55 tisuća eura

Andros Townsend
Foto: Press Association/Pixsell
06.12.2019.
u 12:11

"Visio sam na mobitelu i uplaćivao oklade. Te noći sam izgubio 55 tisuća eura na jednoj utakmici. Mislim da sam tada zarađivao 3,5 tisuće eura tjedno. Tada sam dotaknuo dno. Osjećate se apsolutno prazno."

Ofenzivac Crystal Palacea i bivši engleski reprezentativac Andros Townsend (28) za jedan je portal napisao zanimljiv tekst o sebi pod naslovom "Ovo nije priča o zlatnom dječaku".

Ispričao je kako se nosio sa smrću brata, ali i otkrio da je bio ovisan o kockanju.

"Ne pijem i ne drogiram se. Mislim da u životu nisam ušao u noćni klub. A svejedno sam uspio izgubiti 55 tisuća eura jednim klikom na mobitelu", napisao je Townsend i dodao:

"Samo sam gubio i pokušavao sam se izvući. I za tren oka sam postao ovisnik. Sjećam se dok sam bio u Birminghamu, noć prije naše polufinalne utakmice. Ležao sam u krevetu i pokušavao se odmoriti. Bila je to naša najvažnija utakmica sezone, a ja nisam mogao zaspati.

Visio sam na mobitelu i uplaćivao oklade. Te noći sam izgubio 55 tisuća eura na jednoj utakmici. Mislim da sam tada zarađivao 3,5 tisuće eura tjedno. Tada sam dotaknuo dno. Osjećate se apsolutno prazno. Trebate se koncentrirati na nogomet, a samo mislite kako možete vratiti svoj novac", piše ovaj nogometaš.

Kada je Townsend imao 10 godina, njegov brat Kurtis, kojem je tada bilo 18, smrtno je stradao u prometnoj nesreći.

"Išao je na utakmicu sa svojom ekipom i doživjeli su sudar. Svi su preživjeli osim moga brate. Gubitak brata nije me natjerao da više treniram niti zabijam više golova. Osjećao sam samo tugu i to je sve. Nedostajao mi je svaki dan i još mi danas nedostaje", piše Townsend i dodaje:

"Kad izgubite nekoga tko vam je heroj to nije poglavlje kao u bajci. To je vaš stvarni život i nikad ne okrenete tu stranicu. Ta bol je sa mnom cijeloga života."

>> Pogledajte koje je sve nagrade Dinamo dobio u Sarajevu

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
12:21 06.12.2019.

slavni nogometas mozda samo u crystal palacu :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije