Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUIGRAČ TROJICE VATRENIH

Slavni nogometaš ima velikih problema s kockom, ostao bez velike svote novca

Nainggolan
Foto: Reuters/Pixsell
21.12.2018.
u 17:32

Već se ranije znalo da je veznjak Intera ljubitelj burnog života, cigarete i alkohol nisu mu strani, a i sam je rekao kako voli imati život i van nogometa.

Veznjak Intera Radja Nainggolan već je ranije u Italiji bio meta pljački, a sada je falsificiranim čekovima oštećen za oko 150 tisuća eura. 

I su dok su pretrage svih njegovih čekova, i lažnih i pravih, dovele policiju na, čini se, pravi put, također se otkrilo kako Nainggolan ima i ozbiljnih problema s kockom.

Već se ranije znalo da je veznjak Intera ljubitelj burnog života, cigarete i alkohol nisu mu strani, a i sam je rekao kako voli imati život i van nogometa.

A kako piše talijanska La Stampa, a prenosi Goal, policija je kroz istragu našla i čekove koje je Nainggolan ispisao sebi u kasinu u Monte Carlu u kolovozu, a navodno se radi o povećim svotama novca.

No istraga je ipak donijela i nešto dobrog, a policija misli da je pronašla videosnimke grupe koja je kopirala čekove belgijskog veznjaka.

Nainggolanu je 2014. godine provaljeno u auto, a dvije godine kasnije grupa lopova ukrala je oko 200 tisuća eura vrijedne predmete iz njegove kuće.

Belgijski nogometaš ove je godine iz Rome stigao u Inter gdje svlačionicu dijeli s trojicom hrvatskih reprezentativaca - Ivanom Peršićem, Marcelom Brozovićem i Šimom Vrsaljkom.

>> Pogledajte što Večernjakovi novinari kažu na Dinamov ždrijeb u Europskoj ligi

Ključne riječi

Komentara 6

BA
bazinga
22:50 21.12.2018.

Nj jadnije je tuđe novce brojati i sa svojim partnerom imati odnose

DU
Deleted user
18:32 21.12.2018.

Nema problema kad su s Dinamova računa financirali Franji vargi kupaonicu i još tko zna što mogu pogurati i ovoga ima u Dinamu love ako nije u Međugorju

Avatar doog_kool
doog_kool
17:41 21.12.2018.

Book of Ra mu je omiljena igra navodno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije