Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA legenda

Slavni košarkaš: Ne mogu vjerovati da to rade Toniju Kukoču!

Toni Kukoč
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
09.04.2019.
u 20:00

Definitivno smatram da Toni to zaslužuje. On je bio važan dio naše momčadi. Bio je produktivan i njegove zasluge u našem uspjehu su velike - izjavio je slavni košarkaš

U košarkašku Kuću slavnih ove godine ušao je centar Vlade Divac, što znači da je opet samo na listi nominiranih ostao Toni Kukoč.

Mnogi smatraju da je nepravedno što se već godinama zapostavlja Kukoča, a to je rekao i Scottie Pippen, Kukijev legendarni suigrač iz Chicago Bullsa. 

>> Pogledajte video: Jugoplastika - prvak Europe

- Definitivno smatram da Toni to zaslužuje. On je bio važan dio naše momčadi. Bio je produktivan i njegove zasluge u našem uspjehu su velike.

Scottie smatra da ulaze igrači koji manje to zaslužuju od Splićanina:

- Neke stvari vezane uz Kuću slavnih me pomalo šokiraju. Gledam kako ulaze tipovi od kojih je Toni Kukoč imao daleko bolju karijeru. Čini mi se da ne dobiva dovoljno priznanja zato jer je igrao s Michaelom Jordanom i sa mnom. Ali on je pobjednik.

Kukoč je trostruki NBA prvak, jednom najbolji šesti igrač godine, peterostruki najbolji igrač Europe.

Tri puta osvajao je Euroligu, triput je bio njen MVP Final Foura, a s hrvatskom je osvojio tri medalje. Srebro s Olimpijade 1992., broncu sa Svjetskog prvenstva 1994. godine i broncu s Eurobasketa godinu kasnije.

>> Hrvatska klapa himnom otvorila NBA utakmicu u kultnoj njujorškoj dvorani, plesao se i linđo

Komentara 14

DI
Diesel
20:51 09.04.2019.

Uz sav respekt, ali Kukoc je bio jaci igrac od Radje i Divca.

DE
Demetrija
20:40 09.04.2019.

Osvojio je čak 3 prstena, trebao je prije Divca i Rađe ući u kuću slavnih. Očito je nekome stao na žulj.

AL
alphazulu99
20:35 09.04.2019.

Samo treba pljuvati po svojoj drzavi i odmah si u kuci slavnih. Nema veze kakav si sportas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije