Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI NA TENISU

Slavica Ecclestone, Janica, Maradona... Pogledajte tko je sve došao na finale u Arenu

poznati u Areni
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/13
25.11.2016.
u 20:40

Hrvatske sportske legende predvodila je Janica Kostelić, novoimenovana šefica Središnjeg državnog ureda za sport. Kako priliči njegovoj dužnosti, hrvatske je tenisače došao bodriti i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, ali u lijepom društvu. Naime, uz njega je sjedila njegova dugogodišnja prijateljica Slavica Ecclestone

Prvog dana finala Davisova kupa na tribinama zagrebačke Arene pojavilo se mnoštvo poznatih osoba iz hrvatskoga javnog života. Bilo je tu ponajviše sportaša, ali i poneki umjetnik poput glazbenika Nene Belana i glumca Tarika Filipovića te biznismena, primjerice vlasnik Adris Grupe Ante Vlahović. Hrvatske sportske legende predvodila je Janica Kostelić, novoimenovana šefica Središnjeg državnog ureda za sport. Kako priliči njegovoj dužnosti, hrvatske je tenisače došao bodriti i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, ali u lijepom društvu. Naime, uz njega je sjedila njegova dugogodišnja prijateljica Slavica Ecclestone, bivša supruga šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea.

Ovo je događaj kakav Dubravko Šimenc, najveći navijač među hrvatskim sportašima, ne bi propustio, a hrvatske tenisače bodrio je i “trener svih trenera” Ćiro Blažević, i to iz prvog reda do terena. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pratio je prvi meč u društvu glavnog tajnika Saveza sporta grada Zagreba Zdenka Antunovića, a za Čilića su navijali i predsjednik SSGZ-a Nikola Dragaš i karataška legenda Vjekoslav Šafranić. Nad Marinovim nastupom, također s tribina Arene, najviše su strepili njegovi roditelji, ali i djevojka mu Kristina.

>> Čilić nakon pobjede nad Delbonisom: Hvala publici, bila je vrhunska

Komentara 5

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
21:41 25.11.2016.

Hm, a gdje su Ivanišević, Iva Majoli, i ostali tenisači. Ipak je ovo njihov sport, a ne sport nekih pizdeka i fufa koji ionako ništa ne rade u životu, nego se samo slikaju i troše lovicu bivših muževa ili državnu.

PI
pinkec
21:12 25.11.2016.

Argentinski navijači su nam dali lekciju u navijanju, isključivo jer su bili vidljiviji, grlatiji, bolje pozicionirani i bliže terenu od naših, koji su bili u pozadini ili na vrhu tribina. Naša 'elita zrelijih godina', koja je imala bolja sjedišta, blizu terena, uopće se nije čula ili vrlo slabo i nedovoljno. Hoćemo li osigurati jednu sekciju sa boljom pozicijom sjedišta našim mladim i grlatijim navijačima?

EN
enos
14:37 26.11.2016.

Naj upečatljivija scena ,koja opisuje koliko njih u loži tenis zanima, je bila u trenutku dok se Čilić borio ,a argentinci ludovali... neno belan se ubio od zijevanja.... predivno ga kamera uhvatila..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije