Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJEVI SE OSRAMOTILI

Skandal na turniru 'Ramljak', madridski Real odbio medalje i više neće biti pozvani?!

Zagreb: Međunarodni turnir Mladen Ramljak, GNK Dinamo - Real Madrid
Sanjin Strukic/PIXSELL
07.08.2022.
u 17:21

Slavni Real nije pokazao poštovanje i manire dostojne svog imena, u Dinamu su šokirani i vjerojatno više nisu dobrodošli na ovaj događaj.

Završio je još jedan turnir Mladen Ramljak koji uz Dinamo okuplja i ponajbolje juniorske ekipe u Europi. Zagrebački Plavi su završili na odličnom drugom mjestu, a cijeli događaj je zasjenilo ponašanje španjolskog giganta Reala iz Madrida.

Portal Germanijak donosi priču o sramotnom ponašanju trenera Alvara Arbeloe i nedolasku igrača Reala na dodjelu medalja. Od prvog dana postavili su se 'Kraljevi' svisoka, Arbeloa je odbio sve zahtjeve za intervjue, pod izlikom da nema dopuštenje kluba za razgovor s novinarima.

Nakon što se nije udostojili pojaviti na svečanoj večeri, članovi Reala nisu prisustvovali na dodjeli medalja, što je bila kap koja je prelila čašu. Španjolski klub se nije želio pojaviti na svečanoj dodjeli medalja i pehara. Osvojili su treće mjesto, čekale su ih brončane medalje, službeni razlog nedolaska bio je povratak u Madrid, iako, nitko u to nije povjerovao. Samo sat i pol ranije Real je odigrao utakmicu za treće mjesto, a što da je igrao finale, ne bi stigao na avion?

Dinamo je neugodno iznenađen i šokiran ovakvim nekulturnim i bahatim ponašanjem, tražit će odgovore s Bernabeua i nadati se da je takvo ponašanje samo trenera Arbeloe. Navodno se već razmišlja o zamjenskoj momčadi za idući turnir, u pitanju je ljuti rival - Barcelona.

Prvo mjesto na popularnom i cijenjenom 'Ramljaku' osvojila je momčad talijanskog Udinesea.

>> Pogledajte komentare navijača Dinama nakon remija sa Shkupijem

Komentara 4

DU
Deleted user
20:04 07.08.2022.

pozvati Barcelonu umjesto njih, i zatvorit im vrata jedno na 5 godina. Ajmo Dinamo

D2
davorin.2903
13:28 11.08.2022.

Ma nogom u dupe...pokazali su pravo lice, kakav su klub i koliko su bahati...samo dokaz kako ih se gura i protežira na svim linijama i to je od njih stvorilo ovakvu arogantnu i iritantnu skupinu kvazi sportaša...klub koji nebi imao pola trofeja da nije potpomognut državom i njenim neograničenim sredtvima.

Avatar glupan
glupan
18:36 07.08.2022.

E, šou sa vama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije