Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIKROFON OSTAO UPALJEN

Skandal na predstavljaju igrača Reala! Novinarka: 'Crnji je od odijela'

Kolaž
STEPHANE MAHE/REUTERS/INSTAGRAM
11.09.2021.
u 14:45

Mislila je da nije u prijenosu i da ju nitko neće čuti, a sada joj prijeti otkaz

Real Madrid predstavio je novo pojačanje u momčadi. Eduardo Camavinga stigao je u redove Kraljevskog kluba posljednjeg dana prijelaznog roka nakon što je Realu propao transfer Mbappea iz PSG-a.

No, predstavljanje igrača zasjenila je voditeljica španjolske televizije koja je javnost šokirala izjavom u progamu uživo

- Ovaj dečko je crnji od odijela koje nosi - kazala je Lorena Gonzalez koja nije znala da je i dalje u prijenosu te da joj je mikrofon uključen.

Odmah nakon toga njezinu TV kuću zasule su tisuće komentara ogorčenih gledatelja koji su ih napali za rasizam. TV kuća se poslije skandala ispričala. 

- RTVE se ispričava zbog komentara i žalimo zbog toga. Ovi komentari nisu stav televizije i poduzet ćemo korake - stoji u priopćenju.

Gonzalez se također ispričala i u podužoj objavi na Instagramu poručila da nije rasist.

- Nisam rasist kako me optužuju. Razumijem da me napadaju na društvenim mrežama, ali ne zaslužujem uvrede, prijetnje i linč. Bila je to usporedba koju sam mogla napraviti s bilo kim bilo koje boje kože. Vjerujem da je sve previše radikalizirano i ispolitizirano, ali razumijem da mediji imaju odgovornost pomoći u borbi protiv rasizma, nepravde i nejednakosti. Ispričavam se televiziji koju sam dovela u probleme i svojoj obitelji. - poručila je TV voditeljica i dodala da će se povući s društvenih mreža,

Komentara 4

SL
shooshko.luka
18:52 11.09.2021.

I meni nekad kazu da sam blijed ko krpa...

Avatar matalan
matalan
18:40 11.09.2021.

56 nijansi sive..to može..ali crno ..ma to nije boja to je tabu boja ..TAMNO SIVA...

Avatar acivij
acivij
23:47 11.09.2021.

Za neke kažu da su glupi k'o noć!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije