Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŠAO U LEGENDU

Sjećate se Sammira iz Dinama? Pogledajte čime se sada hvali i što priča o sebi

Sammir
Foto: Instagram
1/6
20.08.2019.
u 09:37

"Prije osam godina baš u ovo vrijeme odigrao sam utakmicu života i srušio Malmö. I ušao u legendu", napisao je Sammir na Instagramu.

Jorge Sammir, bivši igrač Dinama i nekadašnji hrvatski reprezentativac, prisjetio se dana kada je nosio modri dres.

"Prije osam godina baš u ovo vrijeme odigrao sam utakmicu života i srušio Malmö. I ušao u legendu", napisao je Sammir na Instagramu.

Dinamo je 2011. u prvoj utakmici u Zagrebu svladao Malmö s 4:1 uz dva gola Sammira. Momčad koju je tada vodio Kruno Jurčić u uzvratu je izgubila s 2:0, no plasirala se u skupinu Lige prvaka. Modri sada opet imaju priliku to napraviti, ostalo im je još posljednje kolo kvalifikacija protiv Rosenborga.

Nekadašnji veznjak Dinama danas je igrač brazilskog drugoligaša Sport Recifea. Nedavno se pojavila informacija da bi se mogao vratiti u Hrvatsku.

Inače, Sammir je za brazilski klub potpisao u veljači ove godine. U dva navrata je igrao za Dinamo, a još je nosio dres Getafea i kineskih klubova Jiangsu Suninga i Wuhan Zalla. Za Hrvatsku je odigrao sedam utakmica, a nastupio je i na Svjetskom prvenstvo 2014. u svojem rodnom Brazilu. 

>> Tko je ugasio svjetlo? Pogledajte ovaj neobičan gol

Ključne riječi

Komentara 1

GA
GandalfovBrat
10:59 20.08.2019.

sammiru priznam što je najbolje naučio govorit hrvatski od svih tih stranaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije