Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVNA GESTA

Sjajni Hrvat dirnuo pozivom: Dođi, idemo legendama Noćne more kupiti što im treba

24.12.2020.
u 17:36

Hrvatski teškaš je krajem studenog u Londonu izborio i šestu pobjedu prekidom borbe

Alen Babić, sjajni hrvatski boksač koji je krajem studenog upisao i šestu pobjedu u svojoj šestoj profesionalnoj borbi, iznenadio je na Badnjak Nedjeljka Badovinca Jumba, producenta nekadašnjeg kultnog showa Noćna mora, prijedlogom da se nađu i Lakiju i Jaranu kupe sve što im treba od garderobe.

- Telefon zvoni non stop. Zove me Alen Babić Savage i kaže: Jumbo, dođi po mene idemo Lakiju i Jaranu kupiti sve što im treba od garderobe. H V A L A Alene - otkrio je u četvrtak poslijepodne na svom profil na Facebooku Badovinac, kojemu je bilo silno drago što se netko ipak sjetio protagonista te emisije, junaka koji su nas iz vikenda u vikend uveseljavali. 

Podsjetimo još jedanput, hrvatski teškaš je krajem studenog u Londonu izborio i šestu pobjedu prekidom borbe, u trećoj rundi.

Bilo je to prvi put da je Babićev protivnik preživio prve dvije runde. Nakon što je bio na podu u prvoj rundi, Englez Tom Little se u trećoj naprosto stropoštao od iscrpljenosti i to nakon serije od desetak Babićevih krošea.

U tom se trenutku Englez ispružio koliko je dug pa je sudac Bob Williams, vidjevši da je potpuno iscrpljen, prekinuo borbu.

Telefon zvoni non stop zove me Alen Babić Savage i kaže Jumbo dođi po mene idemo Lakiju i Jaranu kupit sve što im treba od garderobe.H V A L A Alene ❤

Objavljuje Jumbo BadovinacČetvrtak, 24. prosinca 2020.

Komentara 3

Avatar Majda
Majda
19:47 24.12.2020.

I ja pozivam da im ga uplatite.Žiro račun mi je u inboxu pa se javite,prosljediću im nešto 100%...

SC
Serious_Callers_Only
19:38 24.12.2020.

A zašto oni ne bi zaradili za svoj kruh? Ako imaju žuti karton imat će prednost pri zapošljavanju i manje će se naraditi nego mi ostali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije