Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ČETIRI SEZONE

Sjajni BiH veznjak pred transferom karijere, velikan će ga platiti 60 mil. €

Miralem Pjanić
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
26.06.2020.
u 11:11

Bosanskohercegovački veznjak Miralem Pjanić nakon četiri sezone u Juventusu, u kojem je standardni prvotimac, odlazi u Barcelonu, koja će za njega platiti 60 milijuna eura.

Veznjak Barcelone Brazilac Arthur (23) na putu je da postane novi igrač Juventusa, dok će Miralem Pjanić (30) otići u suprotnom smjeru, odnosno u Barcu, objavili su u petak talijanski mediji. 

 Arthur je u Barceloni dvije godine, a stigao je iz brazilskog Gremija za 40 milijuna eura. Klub sa Camp Noua će na njemu dobro zaraditi budući da će Juventus za njega platiti odštetu od 80 milijuna eura. 

Mediji tvrde da će u Juveu imati godišnju plaću od pet milijuna eura. Na Arthurovom dolasku inzistirao je trener Juventusa Maurizio Sarri, koji planira vezni red svoje momčadi graditi oko njega.

Bosanskohercegovački veznjak Miralem Pjanić nakon četiri sezone u Juventusu, u kojem je standardni prvotimac, odlazi u Barcelonu, koja će za njega platiti 60 milijuna eura. Pjanić je, prije dolaska u Juve, igrao za Metz, Lyon (2008–2011) i Romu (2011–2016).

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar cenzurapredizbore
cenzurapredizbore
12:50 26.06.2020.

Ova Barca sve luđa. Juveov odličan posao !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije