Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRANI NOGOMET

Sjajna forma Hrvata: Kramarić zabio, Mandžo izborio jedanaesterac

Andrej Kramarić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
01.12.2018.
u 20:41

U 13. kolu Bundeslige Kramarić je doveo u vodstvo Hoffenheim u 59. minuti iz penala. Pet minuta kasnije Kramarić

Hrvatski napadač Andrej Kramarić sigurno neće biti sretan kada za tri tjedna nastupi zimska pauza u Bundesligi, jer je u posljednjih mjesec i pol dana u odličnoj golgeterskoj formi, u domaćem prvenstvu, Ligi prvaka, ali i u dresu "vatrenih".

 U 13. kolu Bundeslige Kramarić je doveo u vodstvo Hoffenheim u 59. minuti iz penala. Pet minuta kasnije Kramarić je zamijenjen, a Schalke je izjednačio, također iz penala, a strijelac je bio Nabil Bentaleb u 73. minuti.

Mandžukić izborio jedanasterac

Nogometaši Juventusa u subotu su u 14. kolu Serie A u gostima kod Fiorentine slavili sa 3-0, a Mario Mandžukić je izborio penal za treći pogodak Juvea.

Mandžukić je pokušao ubaciti u peterac protivnika, a veznjak Fiorentine Edimilson Fernandes igrao je rukom. Sigurni realizator penala u 79. minuti bio je Cristiano Ronaldo. Prva dva pogotka za Juve postigli su Bentancur (31) i Chiellini (69).

Marko Pjaca igrao je za Fiorentinu od 65. minute.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije