Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Futsal

A sada u borbu za zlato! Hrvatska futsal reprezentacija u finalu EP-a

Futsal U-19
Foto: hns-cff.hr
1/2
12.09.2019.
u 18:09

U polufinalu turnira koji se igra u Rigi izabranici Marinka Mavrovića pobijedili su u raspucavanju Portugal s 5:4 (2:2, 1:1)

Hrvatska futsal reprezentacija izborila je finale EP-a za igrače do 19 godina. U polufinalu turnira koji se igra u Rigi izabranici Marinka Mavrovića pobijedili su u raspucavanju Portugal s 5:4 (2:2, 1:1).

Naša je reprezentacija igrala sjajno i zasluženo izborila dvoboj za zlato, dvaput se vraćala iz ponora.

U tvrdoj utakmici s mnogo taktičkog nadmudrivanja Portugalci su poveli u 31. minuti. Vratar Bernardo Paço povukao je kontranapad iz kojeg je Célio zatresao Čižmićevu mrežu.

Tri minute do kraja Mavrović je odlučio igrati bez vratara i isplatilo se. Dvije sekunde prije kraja osnovnog dijela igre Jurlina je na asistenciju Mudronje zabio za 1:1.

U prvom produžetku Nuno Chuva je uhvatio našu obranu na spavanju i zabio za 2:1.

U završnici drugog produžetka još jednom smo igrali bez vratara i ponovno zabili. Vukelić je minutu i 45 sekundi prije kraja s lijeve strane prevario portugalskog vratara i zabio za 2:2.

Pobjednika su odlučivali kazneni udarci, a za Hrvatsku su zabili Mudronja, Cvišić i Jurlina. Čižmić je obranio jedan udarac Porugalcima.

U drugom polufinalu igraju Španjolska i Poljska. Finale je u subotu.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Komentara 4

DU
Deleted user
18:17 12.09.2019.

Cekaj malo! Jel su pobjedili ili izgubili?

DU
Deleted user
18:14 12.09.2019.

Jos da se novinar zbroji na pocetku I na kraju.......

DU
Deleted user
18:12 12.09.2019.

Ovo je uspjeh isti kao I nasa A repka u Rusiji. Bravo decki !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije