Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JERKO LEKO
Povratak na članak

Sinovima je nestvarno da sam zakočio Cristiana Ronalda

– Obavio sam razgovor sa Sammirom. Njegov stav je da nije gotov s nogometom, u njemu ima još motiva, ima veliku želju i spreman je raditi. Takvoga igrača kakav je Sammir treba njegovati, ali sam mu i kazao kako dosta očekujem od njega - kazao je Leko

Komentari 2

BE
Berlioz
14:05 14.01.2021.

Leko je odigrao 59 utakmica za Hrvatsku reprezentaciju, koja je uvijek među najjačima na planetu a "znalci" komentiraju da je neznalica :) Igrao je za vrlo jake klubove, igrao je LP i EL (tada UEFA kup) a trolovi koji nisuu uspjeli biti ni na naslovnici tvorničkog lista, komentiraju da ne zna.

VL
RI
ribar110
12:33 14.01.2021.

Nisi ti njega zakočio nego polomio. Mogao je proći kao Eduardo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.