Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOE BRANI SUCA

Šimunić: Pustite Bebeka, pa ni ja s 3 m nisam vidio Vrsaljkovu ruku!

Josip Šimunić
Ivo Cagalj/PIXSELL
03.03.2013.
u 09:22

- Nisam čitao novine nakon utakmice u Splitu, ali prijatelji mi kažu da iskačem iz paštete - rekao je Tin Jedvaj

Uobičajen prizor u Maksimiru, dva bivša suigrača iz reprezentacije sjedila su i mirno gledala utakmicu... Međutim, od ove dvojice bivših kockastih to nismo očekivali; Kruno Jurčić mirno je sjedio vodeći utakmicu na Dinamovoj klupi, a Davor Vugrinec sjedio je visoko na zapadnoj tribini. Prvo, Jurčić rijetko kad susret gleda bez da skače, a drugo: Vuga je i dalje igrač Slavena. Što najbolji strijelac svih vremena radi na tribini, zašto nije na muke dovodio vratara plavih Ivana Kelavu?

– Dogovorili smo se da se odmorim, znali smo snagu Dinama, pretpostavili kako će završiti. Plavi su dominantni za domaću ligu, prvenstvo su već riješili na Poljudu, a sad će ga samo mirno privesti kraju. Međutim, morat će se pojačati za Ligu prvaka, ostali su bez odličnih igrača. Svaka čast Tinu Jedvaju i Alenu Haliloviću, ali morat će njih dvojica još puno učiti... – kazao nam je Vugrinec.

Ni kapetan Josip Šimunić nije previše razmišljao o nadmoćnoj pobjedi nad Slavenom, misli su i dalje bile na Poljudu, stao je u obranu prozivanog suca Ivana Bebeka.

– Ljudi se bune zbog suđenja u Splitu, a Bebek nije zaslužio da ga se baš tako proziva. Svi griješimo, treba ga pustiti na miru, pa na kraju svega, on je europski sudac! Bio sam na tri metra, no nisam vidio da je Vrsaljko rukom zaustavio loptu. Vjerojatno je to bio refleks. Ali, zaboravimo tu priču, nova pobjeda je iza nas – kazao je Šimunić.

Kao što je igrao i na Poljudu, Tin Jedvaj nastavio je i u subotu. Tribine su ga lijepo pozdravile.

– Lijepo je to čuti. Gledatelji cijene kad netko dobro igra, pa je tako i sa mnom, lijepo su me dočekali u Maksimiru. Inače, novine nakon utakmice u Splitu nisam čitao, ali čitali su prijatelji. I kažu mi da iskačem iz paštete!

Jerko Leko najduže se zadržao u novim svlačionicama, nije se mogao nauživati komfora.

– Rekuperirao sam se. Imamo topli i hladni bazen, sauna je nova, u svlačionicama je zaista vrlo komotno. U europskim klubovima u kojima sam igrao slična je stvar za domaćine. Za goste su rijetko kad ovakve kao pod našim jugom. Sve je urađeno po uzoru na Ligu prvaka, a tamo nam je cilj biti... – kazao je Leko.

Komentara 48

HE
helex
10:30 03.03.2013.

Što sad, ako nisi ti vidio opravdano ne mora ni on, ni njegovi "agilni" pomagači ... bezveze. Za razliku od internacionalno poznatog, i "sposobnog" sudca Bebeka, nisi ni plaćen da bi gledao tko loptu igra rukama.

OB
objektivnidalmatinac
13:15 03.03.2013.

Ha ha ha grad vlasnik kluba, ali samo u onom dijelu kad triba placat megalomanske projekte i promasaje hajduka, zalosno, jadno, bijedno, podlo, a kad ce te drzavi vratit 380 milijuna kuna koje su ulupane u taj klubic u zadnje tri godine, drzavne love..... A vi niti porez ne placate.........

SV
sven222
10:01 03.03.2013.

mene to i ne čudi i nisam drugo ni očekivao od tebe ali me čudi sudac iza gola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije