Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sindikat

Šimić najavio reakciju i 
oko Dinama

\'07.11.2011.,Zagreb, - Hrvatski olimpijski odbor(HOO) i Hrvatska udruga Nogometni sindikat(HUNS) potpisali su u sjedistu HOO-a sporazum o suradnji. Sporazum su u nazocnosti predsjednika HUNS-a Daria
Goran Jakus/PIXSELL
24.01.2012.
u 10:30

- Ni jedna strana koja je potpisala ugovor ne može taj ugovor jednostrano promijeniti - kaže Dario Šimić, predsjednik Hrvatske udruge nogometni sindikat.

U Dinamu je dosad bilo med i mlijeko za igrače, novca više nego u svim hrvatskim klubovima zajedno, plaće na vrijeme, no sad se to želi promijeniti. Barem visina ugovora koje igrače imaju.

- Nema se tu što puno reći, jasno je da niti jedna strana koja je potpisala ugovor ne može taj uovor jednostrano promijeniti - kaže Dario Šimić, predsjednik Hrvatske udruge nogometni sindikat.

No, jasno je da uvijek postoji prisila, da igrač koji neće potpisati drukčiji ugovor, može u drugu momčad, biti na "ledu"...

- Svašta postoji, no nadam se da se to neće dogoditi. Barem je Dinamo dosad uredno ispunajvao sve svoje obveze i čudno mi je da odjednom nema novca ni tamo. No, jasno je da se suočavamo sa svime i svačime u našem nogometu. U svojoj karijeri nisam nikad ništa slično doživio. Takvo postupanje možemo usporediti s ugovorom s bankom o leasinu. Uzmete auto i nakon dvije godine vam se ne sviđa, zar mislite da će vam netko smanjiti ratu ili vam oprostiti dug, dozvoliti vam da vratite auto? E, neće. Tako i ovdje postoji ugovor, klub ga je potpisao, znao je svoj proračun pa i rizik kad je ugovor potpisivao.

Hoće li sindikat reagirati u slučaju igrača Dinama?

- Vidjet ćemo što će se događati, nadam se da neće biti problema, ali bude li potrebe reagirat ćemo - zaključio je Šimić.

Ključne riječi

Komentara 6

ED
europski dinamo
23:51 24.01.2012.

Nije te smetalo kad ste ti i ostali kroacijasi dobijali lovu na crno. Kaj se tada nisi javljao. Promjeni frizera.

PI
piranha
07:38 25.01.2012.

Darijo Šimić i Igor Štimac ne mogu po statutu obnašati nikakve funkcije u HNS-u i u Sindikatu jer su polupismeni i sada kada završe večernje škole vidjet će mo mogu li.

SE
senior
08:48 25.01.2012.

europski dinamo, nije Šimić u Croatiji dobijao lovu na crno, to se zvalo \"pozajmica\". Doduše te pozajmice se nisu nikada vraćale, popala ih maca, odnosno Šimići, Ladići i drugi. Dario ima pravo svuda su ga za igru uredno plaćali, dodušee njegova igra se svodila na glancanje klupe dupetom. Ni jedan naš igrač nije tako dobro plaćen za željeve na dupetu kao Dario Šimić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije