Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometni sindikat

Šimić: Iznenađen sam koliko ministar zna o nogometu

Dario Šimić
Antonio Bronić/PIXSELL
24.02.2012.
u 10:46

Željko Jovanović, ministar znanosti, obrazovanja i sporta, u četvrtak je u svom uredu primio Darija Šimića

Glavni čovjek Nogometnog sindikata prvom čovjeku hrvatskog sporta predočio je sve što je sa svojim suradnicima dosad napravio.

– Predočili smo mu i svoje planove za budućnost. Vjerujem da ćemo i u budućnosti pronaći način suradnje za opće dobro hrvatskog sporta, posebice nogometa. Iznenađen sam koliko ministar Željko Jovanović poznaje situaciju u hrvatskom nogometu. Mi smo spremni dati svoj doprinos na brojne načine i možemo puno pomoći planovima ministrove radne skupine – istaknuo je Dario Šimić.

Ključne riječi

Komentara 20

PI
piranha
11:07 24.02.2012.

Darijo Šimić to zna procijeniti ta i on je bio dobar nogometaš na klupi.Da mu nije bilo Zorka Srebrića nikada ne bi ni primirisao reprezentaciji.Iziđi mu Šimiću iz g.....!

PI
piranha
11:11 24.02.2012.

Šimiću ajde molim te pokaži djeci kako se udara lopta punom nogom! Ne znaš uvuciguzonja.

JO
jolly
10:55 24.02.2012.

E moj Šimiću, sada si se baš prosro s ovim ministrovim poznavanjem stanja u nogometu. 2. Kako se skupina u kojoj sjedi Pero Skansi može zvati radna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije