Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Bayern deklasirao Atletico, Madriđanima VAR poništio gol

Bayern deklasirao Atletico, Madriđanima VAR poništio gol
Foto: EXPA/PIXSELL
21.10.2020. u 20:30
Bayern
4-0
Atletico Madrid
Grupna faza Lige prvaka, 21:00, Allianz Arena
90' + 2'

Kraj! Gotova je utakmica na Allianz Areni gdje je Bayern pokazao da bavarska mašina melje i dalje. Hansi Flick može biti presretan!

72'

Kako igra bavarska mašina! Kingsley Coman je imao solo prodor i pucao, a Jan Oblak nije uspio obraniti šut. Lopta je ušla u lijevu stranu gola. Rezultat je sada velikih 4:0.

66'

Ne staje Bayern!  Corentin Tolisso  tik izvan šestnaesterca kupi loptu i bez predomišljanja je ispalio torpedo u desne rašlje u maniri Luke Modrića. Jan Oblak nije mogao dokučiti njegov pokušaj pa je rezultat promijenjen na 3:0.

47'

VAR! Intervencijom video pomoćnika poništen je gol Joaoa Felixa pa je veselje Madriđana kratko trajalo i ostaje prednost Bayerna. 

46'

Počeo je drugi dio.

45'

Kraj prvoga dijela.

41'

Skupo pogreške svoje obrane plaća Diego Simeone u velikom jubileju. Leon Goretzka je pucao iz unutrašnjosti šesnaesterca, lopta je pogodila nekoga u gužvi, a onda promijenila smjer i ušla u gol 

28'

GOOOOL! Bayern vodi u Allianz Areni! 

Kingsley Coman je ispratio savršen centaršut kojeg je duboko u šestnaesterac uputio Joshua Kimmich i kontrolira ga prvim dodirom. 


Sjajna prilika bila je par trenutaka ranije za Atletico. Luis Suarez bio je pred Manuelom Neuerom kojega je ostavio na krivoj nozi pa gađao u bližu stranu, ali je lopta otišla izvan okvira. 

21'

U prvih 20-ak minuta susreta gledamo očekivano dominaciju Bayerna. Tolisso je primio pas i u situaciji jedan na jedan s golmanom odlučio pucati uz lijevu stativu. Jan Oblak se bacio kao mačka i obranio mu šut. Bayern je dobio korner. 

Thomas Muller  je dobio žuti karton za svoj start i prilično je ljutit zbog toga na suca.
 

1'

Počela je utakmica.

GDJE GLEDATI?

Utakmicu možete gledati na programu HRT2.

SASTAVI

BAYERN: Neuer - Pavard, Sule, Alaba, Hernandez - Kimmich, Goretzka - Muller, Tolisso, Coman - Lewandowski

ATLETICO: Oblak - Trippier, Savić, Felipe, Renan Lodi - Llorente, Herrera, Koke, Carrasco - Suarez, Joao Felix

NAJAVA

Iako je bilo upitno hoće li se utakmica uopće igrati zbog koronavirusa koji je ušao u redove večerašnjih aktera grupne faze Lige prvaka, Bavarci će ipak izaći na teren s Madriđanima u Allianz Areni.

Diego Simeone, strateg Atletico Madrida, slavi veliki jubilej. Bit će ovo njegova 100. europska utakmica na klupi crveno-bijelih Madriđana. 

A s druge strane? Ah, težak protivnik, možda i najteži. Aktualni nositelj titule osvajača Lige prvaka - Bayern. 

Komentara 1

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
06:29 22.10.2020.

Ovaj se Bayern nameracio na ove Spanjolske "velikane",pa ih razbuca kao beba zvecku.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije