Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE I LOVREN?

Sevilla dobila konkurenciju: Tottenham želi dovesti Marcela Brozovića

Marcelo Brozović (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
29.06.2014.
u 11:32

Brozović je bio s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu, a nastupio je u utakmici s Brazilom što mu je još podiglo cijenu. Interes za mladim veznjakom već je pokazala Sevilla koja bi ga htjela umjesto Ivana Rakitića.

Novi trener Tottenhama Mauricio Pochettino sprema ponudu za Dinamovog 21-godišnjeg veznjaka Marcela Brozovića.

Daily Mail navodi da je Pochettino jako zainteresiran za Brozovića za kojega se nada da bi mogao krenuti stopama Luke Modrića, bivšeg igrača Spursa.

Brozović je bio s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu, a nastupio je u utakmici s Brazilom što mu je još podiglo cijenu. Interes za mladim veznjakom već je pokazala Sevilla koja bi ga htjela umjesto Ivana Rakitića.

Brozović nije jedini hrvatski igrač na kojega je Pochettino bacio oko. U Spursima bi rado vidio i Dejana Lovrena kojega je trenirao u Southamptonu. Cijena za 24-godišnjeg braniča bila bi 15-ak milijuna funti.

>> Sevilla kao zamjenu za Rakitića želi dovesti talentiranog Hrvata

Komentara 10

LI
Lisabon
16:53 29.06.2014.

Pa postavimo tezu ovako,Sigurno je Safet Susic vodio Versajevica i Susica da Hajduku omoguci bolji transfer? Ocito iz Dinama nitko nesmije u repku a da to nije "usluga" Mamicu?ali kad odu iz Dinama svi zasluzuju repku? a i Vaha je vodio Soudania da mu podigne cjenu? Stvarno je Mamic svemoguc!I Suarez nije nikog ugrizo nego je to Mamiceva zavjera

MA
maltene
17:34 29.06.2014.

Ako će za te novce koji se ovdje spominju prodati njega to će biti u rangu posla sa Čalom i Mamić za služuje spomenik veći od Jelačića

VL
????
23:40 29.06.2014.

A nitko ne bi pomislio da je možda Brozović pozvan jer je za U21 reprezentaciju zabio 7 golova u 7 nastupa (od kojih je 5 zabio u 3 nastupa dok je Kovač trenirao mlade)? I zar mislite da momčadi poputt Tottenhama ili Seville dovode igrače na temelju 20 minuta odigranih na SP-u? Prije će Mamić dovesti nekoga jer ga je vidio na 15 min u dresu Australije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije